Onun işi harika görünmek. Peki, kullandığı ürünleri ve vazgeçemedikleri alışkanlıklarını biliyor musunuz?
Vazgeçilmezleri: Murad Energizing Pomegranate Cleanser ve nemlendiricisi, cildi ferahlatan ve canl› tutan hoş kokulu ürünler. Ayrıca, Bobbi Brown Soothing Face Tonic ve Hydrating Eye Cream kullanıyorum. Özellikle tonik çok başarılı; lavanta kokusu sevenler denemeli. The Body Shop Spa Wisdom Monoi Body Balm da bugüne kadar kullandığım en güzel vücut kremi. " Bakım "Onbeş günde bir cilt doktorum Erçin Özüntürk'ün uyguladığı bakım cildimi sağlıklı tutmama yardımcı oluyor.
Sağlıklı alışlanlıkları: Egzersiz "Haftada 3-4 gün spor salonuna gidiyorum.Benim için artık bir hayat biçimi oldu. Spor yapmadığımda kendimi yorgun ve mutsuz hissediyorum. Diyet "
Makyaj Vazgeçilmezleri: Bobby Brown Anti-Cernes Creme kapatıcı ,Bright pink lip gloss ve
Saç sırrı: Uzman tavsiyesi: İşim gereği saçıma sürekli işlem uygulanıyor, dolayısıyla çok kuruyor ve yıpranıyor. Son keşfim daha doğrusu kuaförüm Uğur Alevyılmaz'ın önerisi Davine Alchemic şampuan ve bakım kremi. İkisindende çok memnunum. Asla vazgeçemedikleri: Cildim gittikçe hassaslaştığı için onu çok iyi korumam gerekiyor. Blue Lizard Australian Suncream SPF 30 güneşten koruyucu sürmeden dışarı çıkmıyorum.