Şehrazat pavyona düştü!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ilk_nur

Daimi Üye
Katılım
9 Aralık 2009
Mesajlar
32.413
Tepki
37.065
Puan
113
Konum
.....
Şehrazat pavyona düştü!

Binbir Gece'nin Şehrazat'ı Bergüzar Korel, Bitmeyen Şarkı dizisinde pavyon şarkıcısı Feraye rolünde


543602_detay.jpg




Binbir Gece’de canlandırdığı Şehrazat karakteriyle şöhreti yakalayan Bergüzar Korel, pazartesi akşamı başlayacak olan Bitmeyen Şarkı’da pavyon şarkıcısı Feraye oldu. Korel, bu görüntüsüyle Neşe Karaböcek’e benzetildi.
Bülent İnal ve Bergüzar Korel’in başrollerini paylaştığı Bitmeyen Şarkı pazartesi akşamı görücüye çıkacak. Binbir Gece’de oğlunun hayatını kurtarmak için patronu Onur’la 300 bin dolar karşılığı birlikte olan Şehrazat karakterini canlandıran Bergüzar Korel, Bitmeyen Şarkı’da izleyicilerin karşısına pavyon şarkıcısı Feraye olarak çıkacak. Kıyafetinden saçına, duruşundan sesine kadar Neşe Karaböcek filmlerini andıran Korel, dizi için stüdyoya girip Damarımda Kanımsın dahil dört şarkıyı seslendirdi. Müzisyen Febyo Taşel’le çalışan güzel oyuncu, bu kayıt için konservatuvarda aldığı şan eğitiminin avantajını da kullandı.

Altı ay önce anne olan, doğum kilolarını pilates ve yogayla kısa sürede veren Korel, eski Türk filmleri yıldızlarına benzetildi. Çekimleri Urla ve Çeşme’de gerçekleştirilen Bitmeyen Şarkı, kasaba genci Yaman ile pavyon şarkıcısı Feraye’nin aşkını ve kasabalının tepkisini anlatıyor.

Yapımcılığını Gold Film’in, yönetmenliğini Sadullah Celen’in üstlendiği dizide; Emel Göksu ve Övül Avkıran da rol alıyor.
 
OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Katılım
9 Aralık 2009
Mesajlar
32.413
Tepki
37.065
Puan
113
Konum
.....
resme bakınca içimden tutmaz die geçti ama bilmiyorum sonuçta ben şehrazatı da izlemiyodum hele aliye die bi dizi vardı herkes izliyodu bi bölümünü oturup baştan sona izlemeye sabredemediğim bi diziydi:))
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst