Seks listesi dünyaya yayıldı

neşe_li

Daimi Üye
Tepki
642
Seks listesi dünyaya yayıldı

Üniversite öğrencisi genç kızın, birlikte olduğu 13 erkeğin yataktaki hünerlerini derecelendirdiği liste tüm dünyaya yayıldı.

seks-liste.jpg

ABD'nin Kuzey Carolina eyaletindeki bir üniversitde öğrenim gören Karen Owen adlı kız öğrencinin, okulda birlikte olduğu erkeklere ilişkin çok yakın arkadaşlarıyla paylaştığı bir liste şimdi internet üzerinden tüm dünyaya yayıldı.

Duke Üniversitesi öğrencisi Karen Owen, 'Gayriresmi Bitirme Tezi' başlığı altında hazırladığı ve sadece 3 yakın arkadaşına e-posta ile gönderdiği listede, büyük çoğunluğu aynı üniversitede sporcu olan 13 erkekle yatak maceralarına dair derecelendirme yapıyordu.

POWERPOINT SUNUMU

42 slaytlık PowerPoint dosyası olarak hazırlanmış listede, genç kızın birlikte olduğu isimler, yataktaki hünerleri, sportif yetenekleri ve yaratıcılıkları gibi 8 ayrı kategoride notlandırılıp sıralanıyordu.

Final haftalarında üniversite kütüphanesinde, duşta, otomobilde ya da sarhoşken birlikte olduğu isimleri bir bir bu listeye ekleyen Karen'in, sadece çok yakın arkadaşlarıyla paylaşmayı düşündüğü bu 'bitirme tezi', nasıl olduysa dışarı sızarak önce üniversitedeki 14 bin öğrenciye, daha sonra da yine internet üzerinden tüm dünyaya yayıldı.

Seks listesinin detaylı anlatımlarından birinde Owen, "Duke Üniversiteli bir atlette yattım. Tamamen kendimi kaybetmiş durumdaydım, buna rağmen sürünerek de olsa tekrar yatağa girmeyi başardım" diyor.

Diğer bir anlatımda ise, birlikte olduğu tenis oyuncusu ile seks tecrübesini yorumlayan genç kız şu sözlere yer veriyor: O tamamen berbattı. Beni öpmeye bile tenezzül etmedi ve işini de 5 dakikada bitirdi. Seksten hemen sonra odadan çıktı gitti ve bir daha geri dönmedi.

Sır tutamayan arkadaşları nedeniyle bir anda hayatı kararan genç kız bütün sosyalleşme sitelerindeki profillerini ortadan kaldırıp sessizliğe gömüldü

Kaynak: Mynet

SILA

Daimi Üye
Tepki
3.185
iyi halt etmiş marifetmiş gibi birde yayınlıyor:alsana::alsana::alsana::alsana:

sunay

Daimi Üye
Tepki
2.121
alla alla ya hayatı kararmışmış bu rezillikleri yaparken hayatı kararmıyor tövbe tövbe ya :ilknur::ilknur:

ferah

Daimi Üye
Tepki
9.342
birde marifet gibi liste tutmuş -kizgin işte herkesin özendiği özgür amerika ,ne biçim özgürlükse o:alsana:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar