Selam canlar :)

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.397
Hoşgeldin İrem aramıza canım :cicek:
Bundan sonra hep bizlerle olur,sık sık ziyaretimize gelir,bizleri yalnız bırakmassın inşallah:cak:
Güzel kalıcı paylaşımlara

KheChi

Daimi Üye
Tepki
1.030
hosgeldinkt7.gif

keyifLi PayLasimLar...

chatlack

Daimi Üye
Tepki
807
Hoşgeldin canım aramıza güzel paylaşımlar güzel dostluklar kurman dileğiyle.....

OP
I

iReM

Daimi Üye
Tepki
539
hoş buLdum canLarım yaa... cok Teşekkür ederim :) hepiniz çok sıcak kanlısınız... hepiniz saolun... GörüşmeK üzere...(K)

Admin

Admin
Admin
Tepki
2.450
Aramıza hoşgeldiniz.

Yazı şekliniz alışkanlığınız olabilir. Fakat sitemizde Türkçe'ye özen gösterilmesini istiyoruz. Dolayısıyla konu başlığını değiştirdim. Lütfen Türkçe yazım kurallarına dikkat ediniz. İnanın bu çok zor değil. Noktalama işaretlerine ve kelimelerin ilk harflerine dikkat edemiyorsanız bile, lütfen harfleri eksik ya da farklı yazmayınız.

Bu şekilde yazmaya devam ederseniz, üzgünüm fakat sizi sitemizden uzaklaştırmak zorunda kalacağız.

İyi paylaşımlar dilerim.

Tepki
32
Aramıza hoşgeldiniz.

Yazı şekliniz alışkanlığınız olabilir. Fakat sitemizde Türkçe'ye özen gösterilmesini istiyoruz. Dolayısıyla konu başlığını değiştirdim. Lütfen Türkçe yazım kurallarına dikkat ediniz. İnanın bu çok zor değil. Noktalama işaretlerine ve kelimelerin ilk harflerine dikkat edemiyorsanız bile, lütfen harfleri eksik ya da farklı yazmayınız.

Bu şekilde yazmaya devam ederseniz, üzgünüm fakat sizi sitemizden uzaklaştırmak zorunda kalacağız.

İyi paylaşımlar dilerim.

ya neden sürekli her sitede aynı şey yazınıza dikkat edin uzaklaştırılacaksınız bırakın millet istediği gibi yazsın türk dil kurumu onaylamıyor ya değilmi ama:)

Admin

Admin
Admin
Tepki
2.450
ya neden sürekli her sitede aynı şey yazınıza dikkat edin uzaklaştırılacaksınız bırakın millet istediği gibi yazsın türk dil kurumu onaylamıyor ya değilmi ama:)

Her sitede aynı şey ise, demekki var bu insanların bir bildikleri.

Göz zevkim bozuluyor dersem yeterli olur mu? Benim göz zevkim bozulacağına, ve bu yazı şekilleri yeni nesile kötü örnek olacağına, insanlar yazılarına dikkat etsin. İnanın hiçte zor değil.

ELDA

Daimi Üye
Tepki
4.389
aramıza hoşgeldin güzel paylaşımlar diliyorum..

OP
I

iReM

Daimi Üye
Tepki
539
ya ne biLim ben yaa :( aLışkanLık oLmuş abLacım ya.. neyse uyarın için çok tşekkür ederim.Bundan sonra daha dikkatLi olucam :gozluk:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar