Selam

Azracık

Yeni Üye
Tepki
8
Selam Ben Geldım Aranıza Kabul Ersınız Umarım Kısaca Kendımden Bahsedım Ben ıstanbuldan Günes Gül 20 Yasındayım 10 Aylık Kızm Var 3 Senelık Evlıyım 1 Adertet Kocam Var Ev Hanımıyım Baska Ne Solımkı Bu Kadar

leyla

Daimi Üye
Tepki
1.292
Hoşgeldin gül..Güzel paylaşımlar canım..İnsan en güzel kendini nasıl ifade edebilir ki..Kendini ifade etme şekline bayıldım..Çok tatlısın canım..Bebişine de sağlıklı ,uzun ömürler dilerim..Annesiyle babasıyla uzun seneler yaşar inşallah..:cicek:Çokta küçük evlenmişsin canım benim..:D

OP
A

Azracık

Yeni Üye
Tepki
8
Hoşgeldin gül..Güzel paylaşımlar canım..İnsan en güzel kendini nasıl ifade edebilir ki..Kendini ifade etme şekline bayıldım..Çok tatlısın canım..Bebişine de sağlıklı ,uzun ömürler dilerim..Annesiyle babasıyla uzun seneler yaşar inşallah..:cicek:Çokta küçük evlenmişsin canım benim..:D

sag ol canım ole kader kapıyı calınca ask yasa :eek:bakmıor ınsan

~ RQS£ ~

Daimi Üye
Tepki
752
hogeldinvd6ic9.gif

hoşgeldin azracım iyi paylaşımlar dilerim

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.397
Selam Ben Geldım Aranıza Kabul Ersınız Umarım Kısaca Kendımden Bahsedım Ben ıstanbuldan Günes Gül 20 Yasındayım 10 Aylık Kızm Var 3 Senelık Evlıyım 1 Adertet Kocam Var Ev Hanımıyım Baska Ne Solımkı Bu Kadar

Azracık Rabbim bebeğini sana bağışlasın canım.Aramıza tekrar hoşgeldin:salincak:

OP
A

Azracık

Yeni Üye
Tepki
8
hb canlarım ksura bakmayın hepınıze tek tek cvp veremıorum bu aralar mısafırım cok ve bos oldugum zamndada kızmla oynamaktan ancak fırsat buldukca cvp yazabılıorum

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar