selamlar bende aranıza katıldım:)

sufu*

Üye
Tepki
51
slm arkadaşlar.biraz önce tesadüfen denk geldim bu siteye ve üye oldum.ben 36 yaşındayım.1kız çocuk annesiyim.kızım bu sene 5.sınıfa başladı.Allah nasip ederse ikinci çocuğumuz olsun isitiyoruz.aslında hamiştim ama bebişimin kalbi durdu ve 2 ay önce alındı.:( inşallah yakında gene hamiş kalır siz yeni arkadaşlarımla paylaşırım.sevgiler..:gulcicek:

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.397
slm arkadaşlar.biraz önce tesadüfen denk geldim bu siteye ve üye oldum.ben 36 yaşındayım.1kız çocuk annesiyim.kızım bu sene 5.sınıfa başladı.Allah nasip ederse ikinci çocuğumuz olsun isitiyoruz.aslında hamiştim ama bebişimin kalbi durdu ve 2 ay önce alındı.:( inşallah yakında gene hamiş kalır siz yeni arkadaşlarımla paylaşırım.sevgiler..:gulcicek:

Tekrar aramıza hoşgeldin canım-hmmBebişinin başına gelenlere çok üzüldüm inan Rabbim en kısa zamanda yeniden yüzünü güldürsün işallah.Okula giden kıızmız içinde Allah zihin aşıklığı versin.
Bende 28yaşındayım 5 yıllık evliyim,4 yaşında bir oğlum var,tekrar görüşmek üzere:cicek:
atlatw6.gif

sementha

Daimi Üye
Tepki
3.398
sufu hoşgeldin aramıza canım bende 28 yaşındayım 11 senelik evliyim 8 yaşındada oğlişim var 1 tane..aramıza tekrar hoşgeldin canım...

OP
sufu*

sufu*

Üye
Tepki
51
Tekrar aramıza hoşgeldin canım-hmmBebişinin başına gelenlere çok üzüldüm inan Rabbim en kısa zamanda yeniden yüzünü güldürsün işallah.Okula giden kıızmız içinde Allah zihin aşıklığı versin.
Bende 28yaşındayım 5 yıllık evliyim,4 yaşında bir oğlum var,tekrar görüşmek üzere:cicek:
atlatw6.gif
tekrar teşekkür ederim şahmarancım.umarım dediğin gibi yüzüm tekrar gülerde bir çocuğum daha olur.ayrıca amin inşallah derslerinde başarılı olur kızım bu senede.iki dönemdir takdir getiriyor.allah senin oğluşununda bu günlerini göstersin.allah bağışlasın evladını.cümlemizinkini..
sufu hoşgeldin aramıza canım bende 28 yaşındayım 11 senelik evliyim 8 yaşındada oğlişim var 1 tane..aramıza tekrar hoşgeldin canım...

sementhacım sağol canım.çok genç yaşta evlenmişsin anlaşılan.bende 11 yıllık evliyim ama 36 yaşındayım.sen erken davranmışsın.allah bağışlasın evladını.heralde o da 2.sınıfta yada 3.sınıfta.rabbim zihin açıklığı versin.

sementha

Daimi Üye
Tepki
3.398
sementhacım sağol canım.çok genç yaşta evlenmişsin anlaşılan.bende 11 yıllık evliyim ama 36 yaşındayım.sen erken davranmışsın.allah bağışlasın evladını.heralde o da 2.sınıfta yada 3.sınıfta.rabbim zihin açıklığı versin.

evet canım 17 yaşında evlendim...2.sınıfa gidiyor şuan sağolasın canım ........

chatlack

Daimi Üye
Tepki
807
Hoşgeldin canım aramıza bende 1 sene 7 aylık evliyim ;) 3 aylık hamileyim.Allahım sana en kısa zamanda inşallah sağlıklı sıhhatli bir çocuk verir.Umarım sende sitemizin koliklerinden olursun.Güzel paylaşımlar.

~ RQS£ ~

Daimi Üye
Tepki
752
hoşgeldin aramıza sufu abla bebegin içinde üzüldüm allah tekrar bagışlar inş.

OP
sufu*

sufu*

Üye
Tepki
51
çok teşekkür ederim

hoşgeldin aramıza sufu abla bebegin içinde üzüldüm allah tekrar bagışlar inş.
sağol canım.amin inşallah.öptüm
Aramıza hoşgeldin sufu*.....:gulcicek:
teşekkür ederim hoşbuldum
hosgeldın aramıza sufu :)

DILERIMKI RABBIM EN KISA ZAMANDA SAGLIKLI BIR BEBIS DAHA NASIP EDER SANA AMIN. :)

çok sağol.amin inşallah nasip ederde sizlerle paylaşırım
:cicek: :cicek: :cicek:

OP
sufu*

sufu*

Üye
Tepki
51
Hoşgeldin canım aramıza bende 1 sene 7 aylık evliyim ;) 3 aylık hamileyim.Allahım sana en kısa zamanda inşallah sağlıklı sıhhatli bir çocuk verir.Umarım sende sitemizin koliklerinden olursun.Güzel paylaşımlar.

hoşbulduk.ne güzel demek hamilesin.rabbim tamamına erdirsin canım.amin inşallah benimde bebişim olur gene.

hoşgeldin aramıza sufu güzel paylaşımlar dilerim

sağol canım.hoşbulduk

Tepki
64

merhaba sufu bebeginin başına gelenlere çok üzüldüm ama üzülme allah yine kızın varmış allah onu sana bağışlasın
bende 38 yaşında 2 oğlan annesiyim benimde küçük 5.sınıfa başladı aramıza hoş geldin inşallah güzel şeyler paylaşırız canım

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar