Selammm ve hoşbulduk:teytey::

B

bahar_hanım

Misafir
selam herkese..süper bi site wala iyi kide buldum tam ihtiycım war bu aralar bişiler konuşmaya paylaşmaya.ben 7 haftalık hamileyim arkadaşlarr :gulbis: daha çok bunla ilgili konuşuruz artık hepinizi sevgiyle kucaklıyorummm:basakk:

meltemim

Daimi Üye
Tepki
295
selam herkese..süper bi site wala iyi kide buldum tam ihtiycım war bu aralar bişiler konuşmaya paylaşmaya.ben 7 haftalık hamileyim arkadaşlarr :gulbis: daha çok bunla ilgili konuşuruz artık hepinizi sevgiyle kucaklıyorummm:basakk:

hoşgeldin canım ne iyi ettin burası çok sıcak bir yer ayrıca ben hamile anneleri çok severim onlara ayrı bir hürmetim var annelik çok ülvi bir değer insan getiriyor dünyaya ayağının altı öpülesi varlıklar inşallah güzel ve sorunsuz bir hamilelik geçirmen dileğiyle

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.501
Hoşgeldin aramıza.her türlü konuda bize dert yanabilirsin bacım.Derdine derman olamayız belki ama paylaşırız.Paylaştıkça dertler unutulur,acılar biter derler.

welcome_signs_62.gif

enise_

Daimi Üye
Tepki
1.923
hoşgeldn aramıza canım:cee
bebeğini de sağlıcakla kucağına al inşallah:huhuu:
ben evli olmadığım için pek bilgim yok bu konularda ama başka şeylerde konuşabiliriz:lilav:

OP
M

madesam

Misafir
aramıza hoşgeldin canım keyifli vakit geçirirsin burda eminim=)

iC3

Aktif Üye
Tepki
83
Hoşgeldiniz.. Herşey gönlünüzce olsun... Bebeğinizi de kutlarım. Allah analı babalı büyütsün

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar