Sen Kimsin? - Ayşen Laçinel

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.921
a9ded3f3-4888-4439-a39b-da9b09b93ed6.jpg

Sen Kimsin?

Yazar
Ayşen Laçinel

Merhaba Değerli Dostum,

Bu kitabı eline almış ve inceliyorsan, senle buluşma zamanımız gelmiş demektir.

Belki iş hedeflerin var ve kendine bir yol çizmek istiyorsun, belki çalışmakta olduğun işte, hedeflediğin yere terfi edebilmek için yapman gerekenleri düşünüyorsun, iş değiştirmek ya da yeni alanlar yaratmak isteğindesin....

Hayatının bir noktasında kendinle buluşmak ve en doğru seçimleri yapmak zamanı geldi diye düşünüyorsun.

Belki de bulunduğun ortamlarda; 'Nasıl konuşmalı, nasıl tepkiler vermeliyim ki ; etkili ve tercih edilen bir algı yaratabilirim?' diye kendini geliştirmek niyetindesin. Her ne sebep olursa olsun bir karar vermeden önce kendini tanımalısın.

Aslında sen kimsin?
Bu soruyu sormana, kendini doğru tanıyıp doğru tanıtmana, yerinde ve zamanında konuşmana,doğru ve etkili tepkiler vermene, kararlar almana ve kendinle buluşmana aracılık edecek bir yolculuktur, bu kitap.

Kendini, gücünü farkedecek, tek ve biricik olduğunu bilerek '1' gelip '1' kalmanın zenginlik olduğunu hatırlayarak açacaksın hayat yolculuğunda bütün kapıları.

Farkındalık yolculuğunda, ilk adımı atmaya hazır mısın?
(Tanıtım Bülteninden)

Sayfa Sayısı: 192

Baskı Yılı: 2014

Dili: Türkçe
Yayınevi: Yediveren Yayınları

Aslı Oktay

Daimi Üye
Tepki
19.322
bu tarz kıtaplar ınsanın kendını gelıstırmesınde cok faydalı olsa da ben okumakta zorlanıyorum acıkcası
hep de uzun zamanda bıtıyor......

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar