Seni Bana Yazmışlar (Atv)

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.912
501311068895.jpg

SENİ BANA YAZMIŞLAR

AŞKLARINI GERİ İSTİYORLAR!

En beklemedikleri anda, sevgilileri tarafından terk edilen bir kadın ve bir erkek… Zeynep Yalçın'a aşık, Mehmet de Burcu'ya. İkisinin de amacı sevgilileriyle mutlu bir yuva kurmak. Ancak Zeynep evlenme teklifi almayı umarken, Mehmet de evlenme teklif edeceği gün terk edilir. İşte Zeynep ve Mehmet'in yolları bu olaydan sonra kesişir. Çünkü Yalçın ve Burcu birbirleriyle sevgili olmuş, bu uğurda eski sevgililerinden vazgeçmişlerdir. Her ne kadar birbirleriyle anlaşamasalar da artık Zeynep ve Mehmet'in ortak bir hedefi vardır… Yalçın'la Burcu'yu ayırmak…

DİZİ KADROSU
5560651693191.jpg

Zeynep
Yeliz Kuvancı
5564157965631.jpg

Mehmet
Ali İl
5571437699721.jpg

Yalçın
Cemal Hünal
5576850234361.jpg

Burcu
Dilşad Çelebi

Yakında Atv'de

enise_

Daimi Üye
Tepki
1.923
aaa bu yeliz kuvancı öyle bir geçer zamankide ki inci hoca değilmi:eek:ky:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.912
Evet şimdi baktım İnci'yi oynayan oyuncuymuş...

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.912
501314037664.jpg

SENİ BANA YAZMIŞLAR - YENİ -

1. BÖLÜM 07 Ağustos 2011 Pazar
20:30

AŞKLARINI GERİ İSTİYORLAR! En beklemedikleri anda, sevgilileri tarafından terk edilen bir kadın ve bir erkek… Zeynep Yalçın'a aşık, Mehmet de Burcu'ya. İkisinin de amacı sevgilileriyle mutlu bir yuva kurmak. Ancak Zeynep evlenme teklifi almayı umarken, Mehmet de evlenme teklif edeceği gün terk edilir. İşte Zeynep ve Mehmet'in yolları bu olaydan sonra kesişir. Çünkü Yalçın ve Burcu birbirleriyle sevgili olmuş, bu uğurda eski sevgililerinden vazgeçmişlerdir. Her ne kadar birbirleriyle anlaşamasalar da artık Zeynep ve Mehmet'in ortak bir hedefi vardır… Yalçın'la Burcu'yu ayırmak…

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.912
44271_seni-bana-yazmislar.jpg

Seni Bana Yazmışlar

Tarih: 2011-08-07 TV : ATV Saat: 20:30Tür:Yerli Dizi

“AŞKLARINI GERİ İSTİYORLAR!”
En beklemedikleri anda, sevgilileri tarafından terk edilen bir kadın ve bir erkek…
SENİ BANA YAZMIŞLAR
(Yeni Dizi)
BU SAVAŞTA HER YOL MÜBAH!
1.Bölüm Özet
Zeynep ve Mehmet özenle hazırlanarak güzel bir akşam yemeği için sevgilileri Burcu ve Yalçın’la buluşurlar. Geceyle ilgili ikisinin de beklentisi büyüktür; Zeynep sevgilisinden evlenme teklifi almayı umarken Mehmet de sevgilisine evlenme teklif etmeyi planlamaktadır. Ancak işler bekledikleri gibi gitmez, en olmayacak anda terk edilirler. İşin kötüsü onları terk eden Burcu ve Yalçın birbirleriyle sevgili olmuşlardır bile. Yalçın’ın cafesinde halkla ilişkiler müdiresi olarak çalışan Burcu ve patronu Yalçın yeni bir aşka çoktan yelken açmışlardır. Bu tesadüf Mehmet ve Zeynep’i yan yana getirir. Eski sevgililerinin aşkını geri kazanmak için harekete geçen ikilinin kesişen yollarında yeni maceralar onları beklemektedir. Yalçın’ın cafesinin tam karşısındaki kahvehanede garson olarak işe başlayan Zeynep, Mehmet’in cafeye giderek Burcu’ya olan aşkını ispat etmek için hazırladığı sürprize ister istemez dahil olur ve olaylar ummadıkları şekilde gelişir.

R

Rosie

Misafir
diziyi izledim ve çok beğendim konusu olsun eğlence yönü olsun.cemali aliyi çok begendim oyunculuk olarak.sarısın kızı beğenmedim sadece.yeliz de iyi rol yapıyor ama bazı yerlerde yapmacık geldi yine de seviyorum yelizi :huhuu:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.912
44403_seni-bana-yazmislar.jpg

Seni Bana Yazmışlar

Tarih: 2011-08-14 TV : ATV Saat: 20:30Tür:Yerli Dizi

“AŞK YOLUNDA TEHLİKELİ ORTAKLIK!”
En beklemedikleri anda, sevgilileri tarafından terk edilen bir kadın ve bir erkek…
SENİ BANA YAZMIŞLAR
(Yeni Bölüm)
2.Bölüm Özet
Mehmet’in Burcu’yu geri kazanmak için yaptığı sürprizi Zeynep berbat edince ikilinin arasında bir kavga başlar. Birbirlerine rest çeken Zeynep ve Mehmet ayrı ayrı Burcu ve Yalçın’ı tekrar elde etme planları yaparlar. Zeynep Burcu’ya özenerek onun gibi davranmaya çalışır, Mehmet de Yalçın’a özenerek onun hayatını takllit eder. İkisi de beklemedikleri şekilde komik durumlara düşerek başarısız olunca bu defa güçlerini birleştirmeye karar verirler. Artık bu aşk savaşında ortakdırlar ve bir de sloganları vardır: “Aşkta ve savaşta her şey mübahtır!” Eski sevgililerine ait bildikleri ne varsa paylaşmaya başlarlar ve her yeni bilgi onların aklına yeni planlar getirir. Şimdi birlikte hareket ederek Yalçın’ın büyük hazırlıklarla İtalya’dan getirterek sosyeteyi cafesine çekmeyi planladığı dünyaca ünlü şef Ricardo Romano’yu kaçıracaklardır! Bu planın hazırlıkları Zeynep ve Mehmet’e birbirlerini daha iyi tanıma fırsatı verir. Bu sırada Zeynep’in ablası Ayşe ve Zeynep’in çalıştığı kahvehanenin sahibi Nihat bu aşk savaşı sayesinde tanışırlar.

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
birinci bölümü izledim ikinci bölüm bugünmüs izlicem insallah tesekkürler canim:huhuu:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.912
44692_seni-bana-yazmislar.jpg

Seni Bana Yazmışlar

Tarih: 2011-08-28 TV : ATV Saat: 20:15 Tür:Yerli Dizi

MEHMET’İN BÜYÜK HAYAL KIRIKLIĞI!
SENİ BANA YAZMIŞLAR
(Yeni Dizi)
4.Bölüm Özet
Mehmet’in ünlü rapçi Taylan kılığında cafede yarattığı rezalet sonrası güvenlik kamerası kayıtlarını kontrol eden Burcu, bir gece önce gizlice cafeye giren Mehmet ve Zeynep’i görüntülerde tanır. Gizlice Mehmet’i arayarak buluşup konuşmak istediğini söyler. Mehmet, Burcu’dan aldığı bu telefona çok sevinir. Ve Burcu’nun tekrar ona dönmeye hazır olduğunu düşünür. Ancak, ikili bir araya geldiğinde Mehmet’i bir hayal kırıklığı bekler. Burcu, Mehmet’e güvenlik kamerası kayıtlarından bahseder, bu işi bırakmasını tehditkar bir dille ister. Bu sırada Burcu’yu takip eden Yalçın, kızın Mehmet’le buluştuğunu görünce öfkeden delirerek Mehmet’in karşısına çıkar ve üzerine yürür. Nihat ve Ayşe flörtünde ise durumlar Ayşe’nin taliplisi Eyüp’ün aralarına girmeye çalışmasıyla karışır.

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.912
44803_seni-bana-yazmislar.jpg

Seni Bana Yazmışlar

Tarih: 2011-09-04 TV : ATV Saat: 20:00 Tür:Yerli Dizi

ZEYNEP ve MEHMET ORMANDA BAŞBAŞA
SENİ BANA YAZMIŞLAR
(Yeni Dizi)
5.Bölüm Özet
Burcu ve Yalçın’ın peşinden şehir dışına giden Zeynep ve Mehmet’i kalacakları otelde bir sürpriz beklemektedir. Otelde sadece bir tane boş oda vardır. İstemeyerek de olsa aynı odayı paylaşmak zorunda kalan ikili, fırtınayla birlikte elektrikler de kesilince yepyeni maceralar yaşarlar. Sabah otelden ayrılan Burcu ve Yalçın’ın peşine düşen Mehmet ve Zeynep ormanda kaybolurlar. Onlar takipte olduklarını zannederlerken, Yalçın ile Burcu çoktan İstanbul’a dönmüş ve cafede verecekleri kostümlü partinin hazırlıklarına bile başlamışlardır. Mehmet ve Zeynep ise geceyi doğada baş başa geçireceklerdir.

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.912
44930_seni-bana-yazmislar.jpg

Tarih: 2011-09-11 TV : ATV Saat: 20:00 Tür:Yerli Dizi

BURCU’NUN GİZLİ AŞKI KİM?
Sevgilileri tarafından terk edilen bir kadın ve bir erkek…
SENİ BANA YAZMIŞLAR
(Yeni Dizi)

6.Bölüm Özet
Mehmet maskeli ve kostümlü halde, tıpkı tanıştıkları günkü gibi Burcu’nun hayatını kurtarınca aklına yeni bir fikir gelir. Gerçek kimliğini açıklamadan, kendine ‘Gizemli yabancı’ havası vererek Burcu’ya mektuplar yazacak, mesajlar yollayacak, çiçekler alacak ve kızı tekrar kendine aşık edecektir. Bu fikri öğrenen Zeynep hemen kolları sıvar ve ‘Gizemli yabancı’ ile Burcu’nun arasını yapmaya girişir.
Bu arada Muhteşem’in tehditiyle bunalan Yalçın cafeye gelen herkesten şüphelenmekte, paronayakca davranmaktadır. Onun bu durumu cafenin işlerini etkilemeye başlayınca Burcu olaya el koyar ve onu bir psikoloğa görünmesi için ikna eder. Yalçın’ın yanında asistan olarak işe giren Cansu’dan bu gelişmeyi öğrenen Zeynep ve Mehmet, Yalçın’ın gideceği psikoloğun yerine sürpriz birini geçirirler.
Bu gelişmelerin yanı sıra, Emre Cansu’nun kalbini kazanmaya çalışırken, Nihat da yıllar sonra karşısına çıkan gençlik aşkı Mediha ile Zeynep’in ablası Ayşe arasında kalmıştır.

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.912
45031_seni-bana-yazmislar.jpg

Seni Bana Yazmışlar

Tarih: 2011-09-18 TV : ATV Saat: 20:00 Tür:Yerli Dizi

MEHMET’İN AŞKI YÖN MÜ DEĞİŞTİRİYOR?
SENİ BANA YAZMIŞLAR
(Yeni Dizi)
7.Bölüm Özet
Zeynep gizemli yabancının aslında Mehmet olduğunu Burcu’ya tam söyleyeceği sırada Mehmet beklenmedik bir şey yapar ve Burcu’ya Zeynep’le birlikte olduklarını söyler. Burcu bu havadis ile şaşkına döner, beklediği gizemli yabancı da ortalıkta gözükmeyince çekip gider. Zeynep Mehmet’e neden böyle bir şey yaptığını sorduğunda Mehmet artık Yalçın ve Burcu’yu tekrar elde etmek için son kozları olan kıskandırma taktiğine geçtiklerini söyler. Bu fikir Zeynep’in de aklına yatar, son kozları olan kıskandırma fikrini hayata geçirmek için çalışmaya başlarlar ve olaylar onları da şaşırtan bir şekilde gelişir.
Bu sırada abisi Mehmet’le kavga eden Emre evi terk ederek Cansu ve Blondie’nin yanına taşınır. Emre böylelikle Cansu’ya yakın olacağını ve ilişkilerinin ilerleyeceğini düşünmektedir.
Nihat ise 15 yıl sonra çıkıp gelen gençlik aşkı Mediha ile Zeynep’in ablası Ayşe arasında kalmıştır. Mediha Nihat’a birlikte dünyayı gezmeyi teklif eder, Nihat aklı ve kalbi karışmış halde bir karar vermeye çalışır.

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.912
45145_seni-bana-yazmislar.jpg

Seni Bana Yazmışlar

Tarih: 2011-09-24 TV : ATV Saat: 23:00 Tür:Yerli Dizi

MEHMET’İN AŞKI YÖN MÜ DEĞİŞTİRİYOR?
SENİ BANA YAZMIŞLAR
(TEKRAR)
Kaçıranlar ve tekrar izlemek isteyenler için Seni Bana Yazmışlar 7. bölüm tekrarı ile 24 Eylül Cumartesi, 23.00’de atv’de!
7.Bölüm Özet
Zeynep gizemli yabancının aslında Mehmet olduğunu Burcu’ya tam söyleyeceği sırada Mehmet beklenmedik bir şey yapar ve Burcu’ya Zeynep’le birlikte olduklarını söyler. Burcu bu havadis ile şaşkına döner, beklediği gizemli yabancı da ortalıkta gözükmeyince çekip gider. Zeynep Mehmet’e neden böyle bir şey yaptığını sorduğunda Mehmet artık Yalçın ve Burcu’yu tekrar elde etmek için son kozları olan kıskandırma taktiğine geçtiklerini söyler. Bu fikir Zeynep’in de aklına yatar, son kozları olan kıskandırma fikrini hayata geçirmek için çalışmaya başlarlar ve olaylar onları da şaşırtan bir şekilde gelişir.
Bu sırada abisi Mehmet’le kavga eden Emre evi terk ederek Cansu ve Blondie’nin yanına taşınır. Emre böylelikle Cansu’ya yakın olacağını ve ilişkilerinin ilerleyeceğini düşünmektedir.
Nihat ise 15 yıl sonra çıkıp gelen gençlik aşkı Mediha ile Zeynep’in ablası Ayşe arasında kalmıştır. Mediha Nihat’a birlikte dünyayı gezmeyi teklif eder, Nihat aklı ve kalbi karışmış halde bir karar vermeye çalışır.

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.912
45452_seni-bana-yazmislar.jpg

Seni Bana Yazmışlar

Tarih: 2011-10-13 TV : ATV Saat: 20:00 Tür:Yerli Dizi

YALÇIN’IN BÜYÜK SÜPRİZİ
SENİ BANA YAZMIŞLAR
(Yeni Dizi)

9.Bölüm Özet
Zeynep Burcu’yu Mehmet’in evinde uygunsuz vaziyette görünce her şeyi yanlış anlar. Mehmet ona gerçeği anlatabilmenin derdindedir. Öte yandan Zeynep ekonomik durumu gittikçe kötüleşen Nihat’a yardım etmek için kahvehaneye müşteri çekmeye karar verir. Mehmet’in de yardımıyla salaş kahvehanede bir takım yenilikler ve değişiklikler hayata geçmeye başlar. Zeynep kahvehane ile meşgulken babası kumar borcu yüzünden peşine düşen adamlardan kaçmaktadır. Yüklüce bir borcun altına giren Muhteşem’e beklenmedik bir şekilde yardım eden Yalçın Zeynep’le ciddi düşündüğünü ima etmeye başlar. Diğer yanda iki aşk arasında kalan Nihat, Ayşe ve Mediha’nın rekabetine seyirci olurken Mehmet’in kardeşi Emre sürpriz bir şekilde şöhretle tanışır. Burcu ise kaybettiğini düşündüğü Mehmet’in aşkını geri kazanmaya çalışırken Yalçın’ın Zeynep’e hazırladığı sürpriz hepsini beklenmedik bir şekilde etkiler.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar