Serinlemek için buzdolabına girdiler ve...

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
buzdolabi-adam.jpg

Serinlemek için buzdolabına girdiler ve...

Sudan’da aşırı sıcaklardan bunalarak serinlemek için sanayi tipi bir buzdolabının içine giren 3 Sudanlı aşırı soğuktan donarak hayatlarını kaybetti.

Rus Ria Novosti ajansının haberine göre, Port-Sudan kentinde yaşanan aşırı sıcaklar halkı sıra dışı önlemler almaya itti. Bu çerçevede, muzların bozulmadan saklanması için inşa edilen soğuk hava depoları serinlemek isteyenlere kiralanmaya başlandı. Bazı açıkgöz girişimciler, soğuk hava depolarını serinlemek isteyenlere saati 2 dolardan (yaklaşık 3 lira) kiralıyor.
Ancak bu parayı ödemek istemeyen bazı Sudanlılar kendi yöntemlerini geliştirince, istenmeyen kazalar da kaçınılmaz oldu.
KAPAĞI İÇERDEN AÇAMAMIŞLAR
Port-Sudan’da serinlemek isteyen 3 kişi sanayi tipi bir buzdolabının içine girdi. Bir süre sonra olay yerine gelenler 3 kişinin donarak öldüğünü saptadı. Polis, üç kişinin buzdolabına girdikten sonra kapağı içerden açamayarak öldüklerinin sanıldığını açıkladı.

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
hey Allah ım insanlar da sapıttı çocuk musunuz be mübarek

sunay

Daimi Üye
Tepki
2.121
tövbe ya hani bana göre dolap olsaydı geçen gün bende girecektim Allahdan dolaplara sığmıyorum çok sıcak bende şeker var ondanmıdır nedir bilmiyorum sıcağa dayanamıyorum
teşekkürler ilknurum:hhhhhh:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar