Kristen Stewart
Daimi Üye
Malzemeler:
175 g (1
2 yumurta
3 yemek kaşığı su
Dolgu:
1 poşet Dr. Oetker Vanilya Aromalı Dolgu Kreması
250 ml (2
1 çay bardağı ufalanmış Antep fıstığı
Krema:
1 paket Dr. Oetker Vanilinli Pasta Kreması
50 g yumşak margarin
300 ml (1
Üzeri için:
300 g çilek
1 poşet Dr. Oetker Tartjöle
2 yemek kaşığı toz şeker
250 ml (2
2-3 yemek kaşığı ufalanmış Antep fıstığı
Hazırlanışı:
Pandispanya unu yumurta ve su ile 7-8 dakika çırpın. 24 cm çapındaki yağlanmış kalp kalıba yayın ve pişirin.
Pişirme ayarları:
Turbo Fırın: 160°C (önceden ısıtılmış)
Elektrikli Mini / Midi Fırın: 150°C / 170°C (önceden ısıtılmış)
Pişirme Süresi: Yaklaşık 35-45 dakika
Fırından çıkardığınız pandispanyayı 10 dakika sonra kalıptan çıkartın ve soğumaya bırakın. Daha sonra enlemesine ikiye kesin.
Dolgu kreması ve 2
Pasta kremasını margarin ve 1
Çilekleri yıkayıp kurulayın
Tartjöleyi toz şeker ile karıştırın