Sevgililer gününü kutluyor musunuz?

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Kutluyoruz; ama çok abartılı değil:)

Eşimle bu 3. sevgililer günümüz. İlk sevgililer gününde yemeğe götürmüştü. 2. sevgililer gününde ise ben evde yemek yapmış,hazırlanmıştım. Eşim de bana 1 demet kırmızı gül, sapsarı bir muhabbet kuşu ve oyuncak ayı almıştı-hmm

Bu sevgililer gününde söz verdik hediye almayacağız diye. Bakalım sözünde duracak mı eşim:D Evde yemek hazırlamayı düşünüyorum. Romantik bir ortam yaratma açısından:dil: Ayrıca 1 kutu çikolata hazırlatıp hepsini ısırıcam ve en altına da not yazacağım: " Hepsinin tadına baktım; ama senden tatlısını bulamadım. " diye..

incitanemtuana

Daimi Üye
Tepki
28.177
aslinda bize hergün sevgililer günü
fakat adet yerini bulsun
14subat özel gecer yinede
her yil ayni seyi yapmayiz deyisir
genelde esimdir süpriz yapan
bakalim bu yil nasil gecicek:ask:

incitanemtuana

Daimi Üye
Tepki
28.177
Kutluyoruz; ama çok abartılı değil:)

Eşimle bu 3. sevgililer günümüz. İlk sevgililer gününde yemeğe götürmüştü. 2. sevgililer gününde ise ben evde yemek yapmış,hazırlanmıştım. Eşim de bana 1 demet kırmızı gül, sapsarı bir muhabbet kuşu ve oyuncak ayı almıştı-hmm

Bu sevgililer gününde söz verdik hediye almayacağız diye. Bakalım sözünde duracak mı eşim:D Evde yemek hazırlamayı düşünüyorum. Romantik bir ortam yaratma açısından:dil: Ayrıca 1 kutu çikolata hazırlatıp hepsini ısırıcam ve en altına da not yazacağım: " Hepsinin tadına baktım; ama senden tatlısını bulamadım. " diye..

vay vay vay
romantik hatun seni
allah askinizi sevginizi hic bozmasin ccanim-hmm:eek:

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
biz geçen sevgililer gününde sevgiliydik buluştuk hediye aldık birbirimize başbaşa takıldık öle ama bu sefer evliyiz bişey yapacağını sanmıyorum romantik değil bi kere dün akşam gaza geldim evde sen neden bana romantik bişiler yapmıyosun die çıkıştım ne gibi dedi bende sürprizler yap mesela dedim o da sen durumları bilmiyomusun ben gün içinde öyle şeylerle uğraşıyorum ki kafam allak bullak dedi bide sen üzme dedi sarıldı seni sevdiğimi bilmiyomusun dedi bişi diyemedim başka canım o benim:iloveyou:

Es_se

Daimi Üye
Tepki
22.496
bır gun sonrası odgum gunum onu kutlarız esımle
ama sevgılıler gunu batıl bızden olan bısey degıl
bıze hergun sevgılıler gunu-hmm

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.319
bir öpücük, sevgililer günün kutlu olsun diyoruz birbirimize istersek bir yerde yemek yiyoruz. yani cok abartili bir sekilde kutlamiyoruz.:eek:

nazoeren

Daimi Üye
Tepki
2.261
biz sadece yemek yeriz dışarıda.yaşlanıyoruz galiba yaa..içimizden de gelmiyor ki bir şeyler yapmak...eskiden olsa o güne neler sığdırmazdık ki...-hmm

R

Rosie

Misafir
özel bir şey yapmıyoruz herzamanki gibi film izliyoruz,geziyoruz e hediye de var tabi :lululu:

H

Hera

Misafir
Kesinlikle hayır Doğum Günlerimiz Vede Evlilik Yıldönümümüz Herşeyden Daha Kutlanası Çünküüüüüüüü

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.502
sevgililer gününü hediye tuzağı olarak görüyoruz.O gün bizim için öenmli hiçbir olaya şahitlik yapmamış neden kutlayayımki?Hee şakayla karışık birbirimizi öper kutlarız sadece okadar.hatta bazen onu bile yapmayız :hihi: doğum günü ve evlilik yıldönümümüzün yerini hiçbir gün tutamaz.Bizim için o günler daha önemli

foto_burcu

Aktif Üye
Tepki
137
biz birbirimizle asker arkadaşı gibi kucaklaşıyoruz.:1::1:şaka şaka.Bana diyoki sana ne alayım bende bişeye ihtiyacım varsa şunu alalım bunu alalım diyorum yoksa gerek yok diyprum o bana almayınca ben ona alınca kızıyor.O böyle günleri pek sevmiyor.Sen bir sene boyunca burnundan getir sonra çıkıp hediye al ,senede birgünün iyi geçsin,önemli olan hergün sevgililer günüymüş gibi olsun diyor.Ama insan yinede değişiklik istiyor

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar