Sevgilinin Pantolonunu Giy!

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.403
Dünyayı yepyeni bir moda akımı etkisi altına almaya başladı. Hollywood’un ünlü kadınları erkek arkadaşlarının ya da eşlerinin kot pantolonlarını giyerek, ilk trendy adımı attılar.
Sevgilinin Pantolonunu Giy!
8EC49B6B88877AE249A1A697F6A.jpg

Victoria Beckham, Katie Holmesi gibi moda dünyasının nabzını tutan kadınlar, katıldıkları davetlere boyfriend jean giyerek gidiyorlar.
Evet, erkek arkadaşınızın bol pantolonu bu sezonun modası! Yeni moda akımı, istediğiniz parçalarla kombin yapma imkanı sağlıyor. Yalnızca tişört ve spor ayakkabılarla değil, blazer ceketler ve topuklu ayakkabılarla birlikte sevgilinizin kot pantolonunu giyebilirsiniz.
Yeni tarza uyum sağlamak ilk bakışta zor görünebilir. Ön yargılarınızı bir kenara bırakıp, sevgiliniz kotuyla muhteşem kombinler yaratabilirsiniz. Hayal gücünüz; rahat, şık ve trendy olmanın kapılarını açacaktır.
Trende uymak istiyorsanız, erkek arkadaşınızın pantolonlarından birini ödünç alın. Paçalarını katlayın. Üzerine sevdiğin tişörtlerinden birini giyin. Dışarı çıkın ve sokak modasının bir parçası olun!

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Belden kaybederiz:) Ama boyfriend pant. seviyorum:eek:

G

Gülden Gül

Misafir
Hahahaa eşimin pantolonunu giydiğimi düşünemiyorum
içinde kaybolurum :)

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
ben evde giydim bi kere eşimde zayıf olduğu halde boy beden benden bi kişi daha girer:)

panter

Daimi Üye
Tepki
9.509
ben salaş giyinmeyi sewiyorum pıncırımın 1 tane kotunu aldım
belini daralttırdım boyunu kısalttırdım arada giyiyorum
hem benim hem onun çok hoşuna gidiyo
ama benimkileri onun giydigini düşünemiyorum bile:findik::findik:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar