Sevgilisinin babası bu hale getirdi

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
murat-nergizciler.jpg

Sevgilisinin babası bu hale getirdi

Sevgilisinin doğum günü için Antalya'ya giden askerin, başına gelmeyen kalmadı

Kız arkadaşı Gamze Yılmaz'ın doğum gününe katılmak için askerlik yaptığı Ağrı'nın Doğubayazıt İlçesi'nden Antalya'ya gelen Murat Nergizçiler, kızın babası ve yanındaki bir adamı tarafından coplarla dövülerek hastanelik edildi.

Gençlik Mahallesi'ndeki bir balık restoranının önünde 24 Temmuz Cumartesi gecesi saat 22.30'da iki kişi tarafından dövülerek hastanelik edilen 21 yaşındaki Murat Nergizçiler, Antalya Eğitim Araştırma Hastanesi'nde tedaviye alındı. Gencin çene kemiğinde 3 kırık tespit edildi. Nergizçiler, kendisini döven kişilerin, kız arkadaşının babası ve Serik İlçesi'nin Belek Belde Belediyesi Meclis üyesi Hasan Fevzi Yılmaz ile Belediye Spor'un bir güreşçisi olduğunu iddia etti.

Oğlunun Doğubeyazıt'ta askerlik yaptığını, kız arkadaşının doğum gününe katılmak için Antalya'ya geldiğini anlatan baba Hüseyin Nergizçiler, yaşanan olayın kız davası olduğunu söyledi. Oğlunun Hasan Fevzi Yılmaz'ın kızı Gamze ile gönül ilişkisi yaşadığını belirten Nergizçiler, babasının ise bu ilişkiyi kabullenmediğini anlattı. Oğlu askerden izne geldikten sonra Gamze Yılmaz'ın doğum gününe gittiğini belirten baba Hüseyin Nergizçiler, “Oğlum balık restoranındaki doğum günü partisine bir arkadaşı ile katılmış. Hediyesi verip mekandan ayrılmak üzereyken, işletmenin önüne yanaşan siyah bir arabadan Yılmaz ve yanına aldığı bir adam inerek coplarla oğlumu hastanelik etmişler” dedi.

Kavganın MOBESE kameralarına yansıdığını söyleyen Hüseyin Nergizçiler, “Bu nasıl insaniyet? Gençler arasında gönül olayları yaşanabilir. Ayrıca Gamze de oğlumu seviyor. Yaşanan olay sonrası Murat'ı en az 10 kere aradı. Kızı böyle davranırken babası arabayla yol kesip adam öldürmeye teşebbüs ediyor gencecik bir çocuğu coplarla döven Yılmaz adalete hesap verecek” diye konuştu.

Suçlanan Hasan Fevzi Yılmaz ise “Sanırım olay kızıma takılan başka bir genç tarafından organize edilmiş. Ben kesinlikle böyle bir kavgaya karışmadım. Beni de ifade için çağırdılar” dedi. Yılmaz, suçlamayı kesinlikle kabul etmediğini söyledi

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
biraz daha dövselermiş çocuk ölecekmiş zaten....

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar