Sevmediğiniz biriyle sırf "zengin" olduğu için evlenir miydiniz?

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.400
Sevmediğiniz biriyle sırf "zengin" olduğu için evlenir miydiniz?
Şu günlerde gündemden düşmeyen bir diğer dizi de "Hanımın Çiftliği". Dizide "Güllü" karakterini canlandıran Özgü Namal, zengin bir çiftlik ağasının yeğeniyle para için zorla evlendiriliyor.Peki siz ne yapardınız? Zengin olduğu için sevmediğiniz biriyle evlenirmiydiniz?

kedijik

Daimi Üye
Tepki
11.923
Sevmedıgın bırıyle bır omur gecer mı?Artık para kasasıyla uyunur tapularla da kahvaltı yapılır pehhhhhh-kizgin

royall

Aktif Üye
Tepki
233
vallaaa o kişinin bir ayagı çukurdaysaaa yani yakında öteki tarafa gidecek ğibiyse düşünebilirdim dermişim:)))))
şaka yaww sevmediğin kişiyle değil bihayatı geçirmeye 3dk aynı ortamda kalmaya dayanamaz insan....

Es_se

Daimi Üye
Tepki
22.496
manevıyatı maddıyattan herzaman ote tuttum hayatımda ask sevgı para ıle satın alınamıcak degerler herzaman oncelıgımdır.........

G

guzelcem

Misafir
Desti izdivaç ve esra erolun- zuhal topalın proğramını görüyorsunuz kadınların asıl amaçları sırtlarını evi arabası sosyal hayatı olsun, parası bol bol olsun zihniyetleri hep böyle demek ki günümüzün insanları paraya değer veriyor... ben şunu söylüyorum sevmediğin biriyle değil sonsuza kadar bir saniye çekilmez:( bu tür diziler ve proğramlar da artık perişan etdi toplumumuzu kınıyorum...

böcegimm

Daimi Üye
Tepki
284
bende evlenmem sevmediğim biriyle.içim almaz bi kere sırf parası için kimsenin ağız kokusunu çekemem :eek:

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
evlenmezdim tabiki parayla saadet olmaz parasız da olmaz ama aşk yoksa paranın ne önemi var

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar