'Şeytana uydum'
ADANAda çalıştığı marketten aldığı eşyaları evine taşıdığı 2 çocuk annesi 32 yaşındaki A.H.ye tecavüze kalkışıp, başarılı olamayınca parmağındaki pırlanta yüzüğü gasp ettiği iddiasıyla tutuklu yargılanan 23 yaşındaki M.Ç., savunmasında şeytana uyduğunu söyledi.
Olay, merkez Seyhan İlçesi Gürselpaşa Mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre, bir markette çalışan M.Ç., market alışverişlerini evine taşımada yardım ettiği A.H.ye ilgili duymaya başladı. Olay günü de A.H.nin evine giden M.Ç., kadına eşini sordu. A.H.nin eşinin dışarıda olduğunu söylemesi üzerine eve girdi. Sonra da A.H.ye çocuklarının gözü önünde tecavüze kalkıştı. Kadının İmdat çığlıklarından korkan M.Ç., amacına ulaşamadan kaçtı. A.H.nin "Cinsel saldırıda bulundu, kaçarken de parmağımdaki pırlanta yüzüğümü gasp etti" diye şikayette bulunduğu M.Ç., polis ekipleri tarafından yakalanarak çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.
22 YILA KADAR HAPSİ İSTENİYOR
M.Ç., hakkında Cinsel saldırı ve konutta yağma suçlarından dava açıldı. 22 yıla kadar hapsi istenen M.Ç., savunmasında şeytana uyduğunu söyledi. M.Ç., "Kendisine karşı ilgi duyuyordum. Şehvet duygularım kabardı. Bir an şeytana uydum. Kendisine saldıracaktım. Kolundan tutarak odaya doğru ittim. Ancak ısırmadım. İmdat diye bağırınca kaçtım. Parmağındaki yüzüğü de almadım" dedi. Sanıktan şikayetçi olduğunu belirten A.H. de ifadesinde "Çocuğumun yanında beni boynumdan ısırdı. Şortumu ve iç çamaşırımı yırttı. İmdat diye bağırınca kalkıp kaçtı. Kaçarken de parmağımdaki yüzüğümü çıkarıp aldı" diye konuştu. Mahkeme heyeti, sanığın tutukluluk halinin devamına karar vererek duruşmayı erteledi.
Sabah