Sigara süte geçermi ?

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
58.675
ahhh canımmm cok üzüldüm :d delirion demek ha
ben senin yerine içerim :kptmya:

şaka bi yana canım benim içme derim bebeklerde zeka gelisimi yavaslarmış diye duymustum :dusun:

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.397
:uzgun:Yanlış örnek olmak istemiyorum ama Forem bende sigara içmiştim canım..
Eğer çok fazla içmiyorsan sorun olmaz,doktorum bana günde en fazla 4 tane sigara içebilirsin demişti

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.397
Emzirme Döneminde Sigara Ve Alkol Kullanımı
Sigara içme
Bebeğini emziren annelerin sigarayı bırakmaları ya da en azından olabildiğince azaltmaları önerilmektedir. Bebeğinizi emzirmeden hemen önce ya da bebeğinizin olduğu odada sigara içmemelisiniz. Sigarayı bırakmada yardıma ihtiyaç duymanız halinde, doktor veya eczacıya danışınız.
-Alıntı-

incitanemtuana

Daimi Üye
Tepki
28.177
bende ictim malesef
bile bile kizima kiydim
hamileykende emzirikende
hemsirem bana gennelde emzirdikten sonra icmemi tavsiye etti
hazir karni tokken ic en azindan birdahaki emzirisine kadar etkisi gider birazda olsa demisti

Çikolata

Daimi Üye
Tepki
5.378
aaaaaaaaa ne bu kızlar herkes itirafa başlamış bende içtim diye nasıl yaparsınız değil içmek sigaralı ortamlara bile girmedim çoğu kez zaten içmiyorumda bi dahaki hamileliklerinizde sakın haaa-hmm

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
benim bi arkadaşım hamilelik boyunca günde 4 5 tane içti duramadı hala içiyo maşallah bebeğide sağlıklı bide amcamın kızı var o da içiyodu hamileyken çocuk 2 3 ay boyunca devamlı ağladı gaz problemi vardı gep ilaç kullandı doktor sigaradan dedi işte belli olmuyo bünye meselesi herlde ikisininde tek ortak noktası sütleri gelmiyo mama veriyolar çocuklara doktor onu da sigaradan demiş bilemiyorum artık:)

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.269
Kızlar yapmayın ya,sütünüzden en yeseniz içseniz geçer ki sigara haliyle geçer...

Bebekleriniz için bırakamazmısınız yani,o iradeye eminim hepiniz sahipsiniz..

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar