Sigarayı bırak zengin ol

tatlıpozan

Daimi Üye
Tepki
3.215

i.php

Sigarayı bırak zengin ol! Tiryakilere para kazanma yolu!
Son zamların ardından sigarayı bırakanlar bütçelerinde büyük yükten kurtuluyor.
Bazı sigara firmalarının ürünlerine yaptığı zammın ardından bir paket sigaranın fiyatı 4 ile 7,5 lira arasında değişiklik göstermeye başladı. Yapılan zamlar sonrası sigaraya daha fazla para ödemeye başlayan çok sayıda tiryaki, sağlıklarının yanı sıra bütçelerine de zarar veren bu "alışkanlık"larını gözden geçirmeye başladı. Tiryaki, piyasadaki en pahalı sigaradan her gün bir paket içmesi durumunda, bu alışkanlığından vazgeçerse bir yıl içinde bile yaşam konforunu ciddi şekilde artırabiliyor.

BIRAKANIN KAZANCI ÇOK

Sigaraya yılda ortalama 2 bin 700 TL ödeyen bu tiryaki grubu, atacakları küçük bir adımla sağlıklarının yanı sıra cüzdanlarına da büyük katkı sağlayabilirler. "Duman olup gidecek" olan parası cüzdanında kalan tiryakilerden, evlilik hazırlıkları yapanlar bir yıllık tasarrufla, en büyük ihtiyaçlarından televizyon, buzdolabı, çamaşır makinesi ve mikrodalga fırın gibi beyaz eşyalardan satın alabilir, ev sineması sistemi kurarak evlerinde sinema konforunu yaşayabilirler.

Aynı paraya iki adet dizüstü bilgisayar da alabilen tiryakiler, son günlerin gözdelerinden olan 3G uyumlu cep telefonlarından da eşi, çocuklarına hediye edebilir. Motosiklet tutkunları ise bir yılda sigara tasarrufundan elde edeceği para ile kendilerine sıfır kilometre motosiklet bile alabilirler.

YURTDIŞINDA BALAYI İMKANI

Tiryakiler arasında yeni evli olanlar, sigarayı bırakması durumunda elde edecekleri parayla balayını yurtdışında geçirebilir. Çiftler bin 650 TL ödeyerek Malta'ya, bin TL ile Kahire'ye, bin 500 TL'ye Dubai'ye, bin 800 TL'ye ise Venedik'e gidebilir. Ortalama 3 gece 4 gün yurtdışında balayı imkanı bulan çiftler, arta kalan para ile de balayı hatırası olarak çeşitli hediyeler alabilir.

06.01.10 22:16

alıntı

berceste

Daimi Üye
Tepki
1.830
bırakabilsem önce sağlığım için bırakacamda ama malesef bırakamıyorum ayrıcada bu zamların caydırıcı olacağını sanmıyorum -hmm

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
55.316
aynen bende zannetmiyorum bu zamların caydırıcı olacagını!
:eek: emegine saglık:eek:

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
aslında çok doğru eşimle benim tabi ben daha az içiyorum aylık 400 civarı sigara parası ama bizim mutfak masrafımız bile bu kadar yok arkadaşlar valla bırakırsak çok rahat ederiz:)

yoruldum71

Daimi Üye
Tepki
3.368
kızlar bırakın vallah bende daaha önceleri pofur pofur içerdim
birde teyp'de ferdi baba ohhhhhhhhh değmeyin keyfime
evlendiğimdede devam ettim
nasıl ilk bebeğime hamile kaldım bıraktım
kendinizi zorlayın ya eziyet ediyorsunuz kendinize

k.a.y.r.a.

Daimi Üye
Tepki
3.917
bende miniğimden önce içiyordum hamile kalınca tiksindim gülük 1 paketti 5 tlden hesabını siz yapın artık herüfümde içiyodu şuan kokusunda bilem duramıyorum inşallah doğumdan sonra başlamam gene

yoruldum71

Daimi Üye
Tepki
3.368
tüm arkadaşlara bırakmalarını tavsiye ederim
rabbim bizi yaratırken tertemiz organlar vermiş ama değerlendirmesini bilemiyoruz kirletiyoruz

OP
tatlıpozan

tatlıpozan

Daimi Üye
Tepki
3.215
aslında çok doğru eşimle benim tabi ben daha az içiyorum aylık 400 civarı sigara parası ama bizim mutfak masrafımız bile bu kadar yok arkadaşlar valla bırakırsak çok rahat ederiz:)

:saskin::saskin::saskin:

Ayy ev kirası gibi nerdeyse.

iyi ki içmiyoruz eşim de ben de.Sağlığımıza verdiği zararın yanında keseye de

zarar.Bırakın arkadaşlar zormuş bırakmak öyle diyorlar ama başaranlar da

var.Siz başarabilenlerden olun:hhhhhh::hhhhhh:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar