Sigarayı bıraktı sesi kesildi

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064

Çanakkale’nin Biga ilçesinde sigarayı bıraktıktan sonra sesi kısılan şahıs yapılan ameliyatla sağlığına kavuştu.

Biga’da fırın işletmeciliği yapan Tuncay Çınar, yıllardır sigara kullandığını belirterek, “Sigaranın zararlarını bildiğim için bir süre önce aldığım kararla sigara içmeyi bıraktım. Ancak sigarayı bıraktıktan bir süre sonra seslerimde kısılma meydana geldi.
Bende yeniden sigara içersem belki sesim düzelir diye düşündüm. Yakınlarım sigara içmek yerine bir kez doktora muayene olmamı istediler. Biga’da Can Hastanesi Kulak Burun Boğaz Uzmanı Op. Dr. Suzi Özden’in başarılı ameliyatı ile uzun süre sigara kullanımına bağlı olarak oluşan ses kısıklığı, yapılan ameliyatla giderildi. Kendisine teşekkür ediyorum” dedi.
Op. Dr. Suzi Özden ise hastanın ameliyat ile ses tellerinin yarısını kapatan iyi huylu polipin alındığını belirterek, “Her ses kısıklığı çok önem taşıyor. Bu durumlarda hastalığın ciddiyetle üzerine gidilmesi gerekir. Burada da hastamız yapılan ameliyat ile eski sağlığına kavuştu” dedi.
Yapılan ameliyat sonrasında ses sağlığına kavuşan fırıncı ise hastane personeline teşekkürünü kendi fırınından getirdiği ekmekleri dağıtarak yaptı.

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.317
Sesi kisildi diye tekrar sigaraya baslamasi ilginc. Iyi yakinlarini dinleyip doktora gitmis.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar