Sihirbaz Magic Necmi'de Büyük Değişim

elif20

Daimi Üye
Tepki
5.423
84A6619F3FE1B04DB2F81B45r.jpg
magic-necmi-ismaila%C4%9Fa-tnt-ar%C4%B1m-bal%C4%B1m-pete%C4%9Fim.jpg

TNT ekranlarından yayınlanan ‘Arım Balım Peteğim’ programına konuk olan ünlü illüzyonist Magic Necmi, İsmailağa Cemaati’ne katıldığını açıkladı.

EVİNDE TELEVİZYON YOK

Cemaate katıldıktan sonra hayatında köklü değişiklikler olduğunu belirten Magic Necmi, çarşaflı bir kadınla görücü usulü evlendiğini açıkladı. Evinde Tv olmadığını da ifade eden ünlü illüzyonist, bu konuyla ilgili olarak şu ifadelere yer verdi: “Evde televizyon olmadığından dolayı eşimle doya doya sohbet ediyoruz”

“CÜBBELİ İLLÜZYONİST OLDUĞUMU BİLİYOR”

Giydiği kıyafet ve sakalı ile cemaat yaşantısını ekrana yansıtan Magic Necmi, mesleğinin cemaat içinde nasıl karşılandığı ile ilgili olarak; “Cübbeli Ahmet Hoca da ilüzyonist olduğumu biliyor. Ben büyü yapmıyorum onun için bunda bir sorun yok, onun önünde de bir gösteri yaptım” dedi.

İSMAİL AĞA CEMAATİ

İsmail Ağa Cemaati’nin liderliğini Mahmut Usta Osmanoğlu yapmaktadır. Bu cemaatin en popüler isimlerinden biri olan Cübbeli Ahmet Hoca, yapmış olduğu ilginç çıkışlarla sık sık gündeme geliyor..

OP
E

elif20

Daimi Üye
Tepki
5.423
illüzyon olarak kendini tanıtan magic necmi'nin gerçek ismi necmi yıldırım'dır...kendisini en son buzda dans programın da dans ederken görmüşken...son haliyle herkes üzerin de soğuk duş etkisi yaratmıştır...tnt kanalında izlediğimiz kadarıyla ismailağa cemaatine mensup olup, sünnete uygun şekil de sakal bırakmıştır...bununla da kalmayıp evin de televizyon bulundurmayıp, eşi de çarşaflı hafız bir hanımmış...imam nikahları da cübbeli ahmet hoca tarafından kıyılmıştır...

birçok insan samimiyetsizliğinden dem vuracak olsa da, bana son haliyle gayet samimi gelip bilinçli bir müslüman olmuştur... ve hatta cübbeliyi mi yoksa magic necmi'yi mi daha samimi buluyorsunuz diye sorarsanız...biliyorum soranınız olmaz, ama benim kendime sormuş olduğum sorunun cevabını sizlerle de paylaşmak isterim..cevabım böyle kaldığı sürece magic necmi olacaktır..

allah her daim samimiyetten ve ihlastan ayırmasın...dindarken sonradan kendini kaybedip islama zarar verenlerden de etmesin.amin. Bugün Saba Tümer'de olucak magic necmi ..

KraLiçe

Daimi Üye
Tepki
3.576
Fazla uçmuş sanırım.
Dünyadan bi haber televizyonsuz yaşamak bu devirde bana saçma geliyor.
Tabi herkesin kendi tercihidir. İster çarşaflıyla evlenir ister mini etekliyle :dertli:

füreyya

Daimi Üye
Tepki
2.320
böyle günahkar vaya büyük yıkım yaşamış insanlar huzuru bulmak istiyor.
annesi intihar etmişti bu adamın.
hemde yıllar sonra bulmuştu annesini.

OP
E

elif20

Daimi Üye
Tepki
5.423
Şu an Saba Tümer'deki konuşmalarını dinledim de hayran kaldım hele Hz.Yuşa (a.s) başında söyledikleri tüylerimi ürpertti '' Ya Rabbim kimse sevmesin beni sadece sen sev '' '' hiç ölmeyecekmiş gibi yaşıyordum '' Rabbim herkese tattırsın bu duyguları ne diyeyim keşke onun yaptıklarını yapabilsem keşke ...

IsheNuR

Daimi Üye
Tepki
1.116
ewet bende ilk kez peteğin proğramında izlemiştim we çok şaşırmıştım..yaşar alptekinden sonra şimdide bu..herkesin kendi tercihi elbetteki umarım gösteriş için değildir we daimi olur

OP
E

elif20

Daimi Üye
Tepki
5.423
Saba Tümer'deki hali beni çok etkiledi .. O kadar rahat , öyle bir huzur okunuyordu ki yüzünden .. Herşeyini Rabbine bırakmış öyle mutlu bir havası vardı ki hayran kaldım ..

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.556
allah her daim samimiyetten ve ihlastan ayırmasın...dindarken sonradan kendini kaybedip islama zarar verenlerden de etmesin.amin.

Çok güzel ifade etmişsin canım ağzına sağlık amin.

Konuyla ilgili değil belki ama bende şunu düşünüyorum arkadaşlar , bir insan dünyada başkalarının canını acıtıp , kul hakkı yiyorsa istediği kadar evine tv sokmasın , namazını kaçırmasın , oruçsuz ramazan geçirmesin , besmelesini ağzından düşürmesin bana göre samimiyetsizdir. Allah en doğrusunu bilir muhakkak ki o ayrı.
Bir de ibadetin gizli olanı makbuldur. İbadeti ağzında olan samimi gelmiyor bana. Bu söylediklerim Magic Necmi ile alakalı değildir.

OP
E

elif20

Daimi Üye
Tepki
5.423
Çok haklısın canım ama bir de şöyle düşün.. Öyle bir devirdeyiz ki İslam elde tutulmaya çalışan kor halinde.. Ne tutuluyor ne de atılıyor .. Böyle insanlar çıkıp kendi hissettiklerini söyledikleri zaman etkilenen insan o kadar çok oluyor ki,söyleyene değil söyletene bak.. Tabi eğer kalbi ile dili bir değilse de, Rabbim bilir muhakkak ..

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar