'Sıkıldık senden Seda Sayan'

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.395
D743D5B295926641A66AC530r.jpg

Bir ankete katılan televizyon izleyicileri ekranda görmekten sıkıldığı isimleri belirledi.

En 'sıkıcı' ünlü Seda Sayan oldu. Esra Ceyhan ve Deniz Seki ise 'sıkıcılar' listesinin zirvesindeki diğer isimler;

SIKILDIK ARTIK!

Ünlülerin reyting uğruna yapmadığı kalmıyor ancak halk bu yapılanlardan rahatsız. İşte bir ankete göre izleyicinin artık görmekten bıktığı ünlüler...

Yeni yayın döneminin başlamasıyla birlikte reyting savaşları da kızıştı. Ünlüler halkın ilgisini çekebilmek için ekranda yapmadığını bırakmıyor. Özellikle de kadın sunucuların programlarının çivisi son zamanlarda iyice çıktı. Ancak bu yapılanlardan halk artık sıkıldı.

SULTAN BIKTIRDI

Ekranlarda yıllardır görmeye alışık olduğumuz ünlüler, artık reyting yapamıyor. Yapılan bir ankette halk, ekranda görmekten sıkıldığı ünlüleri belirledi. Listenin zirvesinde ise yıllardır büyük bütçelerle 'Sabahların Sultanı'nı hazırlayan Seda Sayan var. Ünlü şarkıcıyı, rakibi olan Esra Ceyhan ve Deniz Seki izliyor.

İşte ekranların bıktıran isimleri

* Seda Sayan .......................%13
* Esra Ceyhan ........................%9
* Deniz Seki ............................%9
* Safiye- Faik .............................%8
* Lerzan Mutlu ....................%8
* Çağla Şikel ...........................%6
* Hüsnü Şenlendirici ........%6
* Pakize Suda ..........................%6
* Ebru Gündeş.......................%5

TAKVİM

G

GuL_CiCeGi

Misafir
aynen bende bunlar tv de görmekden cok sıkıldım başda seda sayan ve esra ceyhan... yaz tatilinde ne güzel hıc bırı yoktu tv simdi yine basladılar....

tatlıpozan

Daimi Üye
Tepki
3.215
ben de hepsinden sıkıldım ama çağla şikelden değil evlendikten sonra daha bi ağırbaşlı oldu sanki.evlilik yaramış.ama seda sayan ve esra ceyhan ve ebru gündeşten bö geldi.

anneyimben

Daimi Üye
Tepki
598
halk öyle soyluyorda ızlemekten de mahrum kalmıyor..-kizgin-kizgin

hakkaten su esra ceyhan kendımı bıldım bılelı tvde...cok sıkıcı.:orgu:

tatlıpozan

Daimi Üye
Tepki
3.215
ızlemeyın arkadaslar ızlemeyelımkı reytınglerı olmasın defolsunlar ekranlardan

haklısın canım izlemiyorum zaten .Ama haberler de bile verdiği iftar yemeğini gözümüze sokarcasına karşımıza çıkıyor :saskin:bi şekilde.niceleri var gizli tutuyo verdiği iftar yemeğini.Sağ elin verdiğini sol el bilmemeli.Öyle dğil mi.

G

GuL_CiCeGi

Misafir
aynen tatlıpozan katılıyorum sana hele seda sayan yaptıgı tüm iyilikleri hep programında anlatıyor... sana katılıyorum canım

~ RQS£ ~

Daimi Üye
Tepki
752
aynen ya peygamber efendimiz zamanında verdikleri fitreleri bir tane taş varmış o zamanlar gece kimse görmeden koyarlarmış diger günde ihtiyacı olan alırmış burda anlıycagımız şey verende alanda birbirini görmüo niye belki veren minnet eeder üstüne etmesin diye böyle bişi yapmışlar ama şimdiki zamanda böyle bişi ne yapılır nede yapılsa o sadakalar ihtiyaç sahiplerine gitmezdi

Oruc

Daimi Üye
Tepki
2.379
hepinizin söylediklerine katılıyom seviyesizlik dizboyu aldı başını gidiyor sıkıldık artık bunları her programda görmekten...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar