Şıklık ve seksiliğin sembolü: Megan Fox

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.485
Mayıs 1986 doğumlu Amerikalı güzel yıldız Megan Fox, günümüzde tüm dünyanın hayranlıkla izlediği kadınlardan. Fox, genç yaşına rağmen defalarca dünyanın en seksi kadını seçildi ve Holywood’da en çok hayranı olan yıldızlardan biri.

Günlük hayatta rahatlık ön planda!

Günlük giyiminde Megan Fox’un en çok önem verdiği şey, rahatlık. Özel hayatında moda onun için daima ikinci planda. Gözüne hoş görünen şeyleri giymeyi seviyor. Mesela uzun bir hırkanın altına dantel çoraplar, altına da Harley Davidson botlar giyebiliyor.

Boyfriend jean’ler, yırtık kotlar ve uzun hırkalar favori giysileri. Megan çanta taşımaktan pek hoşlanmıyor. Bu yüzden neredeyse her fotoğrafında elleri dolu. Bunların yanı sıra bir de asla vazgeçemediği fötr şapkaları var. Bu şapkalar Mega Fox’un favori aksesuarları ve aynı şapkanın birçok rengine sahip. Megan Fox’un üzerinde her daim görebileceğimiz bir başka aksesuar da aviator model güneş gözlükleri. Görünen o ki Megan kendisine yakışan bir şey bulduğunda onu kolay kolay bırakmıyor.

Alıntı

OP
Arina

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.485
Ay bacak çarpık, duruşu yamuk;:evet: ama ben giyimine bayılıyorum bu kızın. Harika

Kariyer

Daimi Üye
Tepki
323
Arinacım giyimi çok güzel gerçekten seksiliğine de katılıyorum ama bize beğendirmek zor şekerimmmm mındarlıcaz yaaaa :kptmya:

G

guzelcem

Misafir
Kadının fiziği güzel ayrıca çekicilik yok tam tersi yamuk yumuk ehhhhhhh para insanı nerden nereye getiriyor şekilden şekile sokuyor....:kizdim::kizdim::kizdim:

Es_se

Daimi Üye
Tepki
22.496
idealimdekı fızık bacak kasları var sert sıkı et off asırı zayıfta degıl:sigara:

OP
Arina

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.485
Fiziği ve giyim tarzıyla benim beğendiğim biri Megan Fox

Tepki
8.216
Estetiği abartmas aslında daha güzel:hulya:

meganfoxr.jpg

meganfoxcover.jpg