sıladayım canım arkadaşım nice mutlu huzurlu yıllara

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Es_se

Daimi Üye
Tepki
22.496
birthday_small.gif
sıladayım

canım arkadaşım nice mutlu huzurlu yıllara sevdiklerinle bizlerle
sağlıkla gir inşAllah

candleshappybirthdayeo1.jpg

-hmm-hmm-hmm

bird145ez1hx5.gif

:eek::eek::eek:

dogumgunu273wo1ak7mb0gxzb6.gif

nesrin64

Daimi Üye
Tepki
6.281
b_iyi-dilek-melek.jpg

♥ Bir yıl daha bitti, ama sakın üzülme zaman çabuk geçiyor diye... Unutma ki herkes aynı şeyi yaşıyor. Bu yılın sonunda geriye baktığında umarım "harika bir yıldı" dersin.. Dileğim bugün dilediğin tüm dileklerinin gerçek olması. Geleceğini oluşturacak her yeni gün, bir önceki günden daha güzel, isteklerine uygun ve seni mutlu edecek şekilde olsun! Nice yaşlara canımmmm... :eek:pucuk::eek:pucuk::eek:pucuk:

Kardelen27

Daimi Üye
Tepki
3.758

doğum günün kutlu olsun sılacım nice mutlu yıllara bitanem iyiki doğdun
yeni yaşın sana mutluluk huzur sağlık getirsin inşallah
tüm sevdiklerinle nice yıllara canım

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
canlarım canım arkadaşlarım çok çok teşekkür ederim inananın şuan gözlerim dolu dolu oldu mesajlarınızı okurken ama bunlar mutluluk gözyaşları nekadar güzel bir ye edinebilmişim gönüllerinizde hepinizin sevgi dolu mesajlarınız beni çok mutlu etti yüreği gönlü güzel arkadaşlarım bu siteye ilk geldiğim günden itibaren herbiriniz beni sevgi ile bağrınıza bastınız ilk günden sevgi ile bağlandık birbirimize inanıyorumki bu dostluğumuz daimi olucak bundan eminim sizleri çok ama çok seviyorum herbirinizi ayrı ayrı mucukluyorum canım arkadaşlarım dostlarım hep birlikte nice yıllarımıza sevgi dolu yıllarımıza canım arkadaşlarım
bu sabah çocuklarım sabah erkenden kalkmışlar ve annelerine kahvaltı sofrası hazırlamışlar yavrularım canım saatlerini sabah 6ya kurmuşlar annelerine sofra hazırlamak için sonra öpücükleriyle beni uyandırıp annecim doğum günün kutlu olsun diye uykudan uyandırdılar senbizim herşeyimizsin diye canım yavrularım rabbim hepimizin evlatlarını bizlere bağışlasın
teşekkür ederim canım arkadaşalrım dostlarım kalplerimiz birlikte ve hep öyle kalıcak temennisiyle sıladan sizlere sevgilerimle:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou:

erciyes

Aktif Üye
Tepki
132
şekercigim mrb nice mutlu yıllara herşey gönlünce olsun sevgilerimi iletiyorum iyiki varsın canım arkadaşım:eek:

Oruc

Daimi Üye
Tepki
2.380
Sılam gülen yüzün hiç solmasın hep mutlu ol hep gül güzel yürekli arkadaşım :iloveyou: :eek:

dogumgunu7zl0.gif

happy5kl.gif
happybirthday16bd0hj6.gif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar