Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
sıladayım canım arkadaşım nice mutlu huzurlu yıllara
♥ Bir yıl daha bitti, ama sakın üzülme zaman çabuk geçiyor diye... Unutma ki herkes aynı şeyi yaşıyor. Bu yılın sonunda geriye baktığında umarım "harika bir yıldı" dersin.. Dileğim bugün dilediğin tüm dileklerinin gerçek olması. Geleceğini oluşturacak her yeni gün, bir önceki günden daha güzel, isteklerine uygun ve seni mutlu edecek şekilde olsun! Nice yaşlara canımmmm... pucuk:pucuk:pucuk:
hamaratmi hamarat
candan mi candan
temiz kalpli arkadasim
iyiki dogdun
iyiki varsin
yeni yasindada
saglik
huzur
nese
sevinc
mutluluk
bol kazanc ve bereket
yakani hic brakmasin insaallah
iyiki dogdun
iyiki varsin
nice yillara canisi
-hmm-hmm-hmm
doğum günün kutlu olsun sılacım nice mutlu yıllara bitanem iyiki doğdun
yeni yaşın sana mutluluk huzur sağlık getirsin inşallah
tüm sevdiklerinle nice yıllara canım
canlarım canım arkadaşlarım çok çok teşekkür ederim inananın şuan gözlerim dolu dolu oldu mesajlarınızı okurken ama bunlar mutluluk gözyaşları nekadar güzel bir ye edinebilmişim gönüllerinizde hepinizin sevgi dolu mesajlarınız beni çok mutlu etti yüreği gönlü güzel arkadaşlarım bu siteye ilk geldiğim günden itibaren herbiriniz beni sevgi ile bağrınıza bastınız ilk günden sevgi ile bağlandık birbirimize inanıyorumki bu dostluğumuz daimi olucak bundan eminim sizleri çok ama çok seviyorum herbirinizi ayrı ayrı mucukluyorum canım arkadaşlarım dostlarım hep birlikte nice yıllarımıza sevgi dolu yıllarımıza canım arkadaşlarım
bu sabah çocuklarım sabah erkenden kalkmışlar ve annelerine kahvaltı sofrası hazırlamışlar yavrularım canım saatlerini sabah 6ya kurmuşlar annelerine sofra hazırlamak için sonra öpücükleriyle beni uyandırıp annecim doğum günün kutlu olsun diye uykudan uyandırdılar senbizim herşeyimizsin diye canım yavrularım rabbim hepimizin evlatlarını bizlere bağışlasın
teşekkür ederim canım arkadaşalrım dostlarım kalplerimiz birlikte ve hep öyle kalıcak temennisiyle sıladan sizlere sevgilerimle:iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou: