Silah bilgisi dersinde korkunç kaza!

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
Silah bilgisi dersinde korkunç kaza!

Polis Meslek Yüksekokulu'nda ders esnasında yanlışlıkla arkadaşını başından vurdu!

560714_detay.jpg

İZMİR (AHT)

İzmir Rüştü Ünsal Polis Meslek Yüksekokulu'nda, "Silah bilgisi ve atış" dersinde 2. Sınıf öğrencisi M.Y., yanlışlıkla arkadaşını vurdu. Başından ağır yarlanan Fatih Çiftçi tedavi altına alındı.

Olay, bugün (salı) saat 16.00 sıralarında Rüştü Ünsal Polis Meslek Yüksekokulu'nda meydana geldi. İddiaya göre, 2. sınıfların gördüğü "Silah bilgisi ve atış" isimli dersinin teneffüs arasında, 20 yaşındaki M.Y., hocasının sınıfta bıraktığı ve içinde boş mermi bulunduğu tahmin edilen silahı eline aldı. Silahı arkadaşına doğrultan M.Y., tetiğe bastı. Bir anda ateşlenen silahtan çıkan kurşun, 22 yaşındaki Fatih Çiftçi'nin sağ şakağından girdi. Kanlar içinde yere düşen Çitfçi, çağrılan ambulans ile Yeşilyurt Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan Fatih Çiftçi'nin durumunun ağır olduğu bildirildi. Olaydan sonra M.Y. Cinayet Büro Amirliği'ne götürüldü.

BOŞ MERMİLERLE DERS YAPILIYOR

Olayla ilgili açıklama yapan Rüştü Ünsal Polis Meslek Yüksekokulu yetkilileri, "Silah bilgisi ve atış dersinde öğrenciler içi boşaltılmış mermilerle eğitim görür. Olayın meydana geldiği derste de içi boş mermiler kullanılmış. Ancak teneffüs sırasında öğrenciler derste gördüklerini birbirlerine uygulamalı anlatırken silah ateş almış. Silahın ateş alma sebebi araştırılıyor" diye konuştu.

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.485
Çok ilginç :ates:

Allah şifa versin Umarım iyileşir.

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064