- 400 gr. Orta Yağlı Kıyma
- 200 gr. Köftelik Bulgur
- 3 Diş Sarmısak
- 1/2 Çay Kaşığı Pul biber
- 1 Tatlı Kaşığı Nane
- 1 Baş Kuru Soğan
- 1/2 Çay Kaşığı Karabiber
- 30 gr. Çam Fıstıgı
- Tuz
Simit Kebabı Nasıl Yapılır:Bulguru ayıklayıp, yıkayalım Yumusayıncaya kadar ılık suda bekletelim.Yumuşayan bulgur soğuduktan sonra kıymanın üzerine dökelim.Sarmısakları iyice dövün. Soğanları rendeleyip, suyunu süzün. Diğer baharatlarla birlikte bütün bu malzemeleri kıyma ve bulgurla karıştırın.En son dolma fıstığını ekleyerek karıştırın. Ceviz büyüklüğünde köfteler ayırarak şişlere takın ve kömür ateşinde pişirin. Sonra Kebabımız Piştikten Sonra Servise Hazırdır Afiyet Olsun…