Sinan Akçıl, Hande Yener’le mi birlikte?

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.274

Vatan'ın haberine göre , Hadise’nin sevgilisi Sinan Akçıl’ın ismi bir süredir popçu Hande Yener ile aşk yaşadığı iddialarıyla gündeme geliyordu. Taraflar bu iddiayı şiddetle yalanlarken “Biz aşk değil iş ilişkisi içindeyiz” diyorlardı. Ancak bu açıklamadan tatmin olmayan Hadise’nin adeta bir dedektif gibi işin peşine düştüğü ortaya çıktı. Hadise, geçen Perşembe ablası Hülya Açıkgöz ile bu iddianın aslını araştırmak için bir günlüğüne Belçika’dan İstanbul’a geldi. İlk olarak sevgilisi Sinan Akçıl ile konuştu.
Akçıl’ın "Böyle bir şey yok" sözlerine rağmen Hande Yener ile de görüşmek istedi . Ama Yener "Yoğunum" diyerek güzel şarkıcıyla görüşmeyi reddetti. Hadise son olarak da Yener’in ayrıldığı sevgilisi Kadir Doğulu’yu telefonla aradı ve ’Seninle bu dedikodularla ilgili yüz yüze görüşmek istiyorum“ dedi. Hadise’nin bu teklifine Doğulu’dan olumlu yanıt geldi. Hadise, menajeri Haluk Şentürk’ün Etiler’de bulunan Şen Ajans’daki ofisinde Kadir Doğulu ile buluştu ve iddialara göre ondan şu yanıtı aldı:
”Hadise gözünü aç. Benim sevgilimle (Hande Yener) seninki (Sinan Akçıl) birlikte. Hande beni bu yüzden terk etti. “Hadise’nin "Elinde belgen ya da kanıtın var mı?" sorusuna ise Doğulu "Kanıtım yok ama biliyorum" dedi. Doğulu’nun bu açıklamalarının abla Hülya Açıkgöz’ü tatmin ettiği ancak Hadise’nin ise kafasının karışık olduğu öne sürüldü. Ertesi gün sabah erkenden Belçika’ya dönen Hadise’nin karar aşamasında olduğu öğrenildi.
AŞK ACISI ÇEKİYOR
Hande Yener’le 3 yıllık ilişkisinin bitimiyle birlikte aşk acısından 17 kilo veren Kadir Doğulu zor günler geçiriyor

Joga

Yeni Üye
Tepki
17
bende röpörtajını dinlemiştim hande yenerin yok öyle bir şey dedi.ama olsa sanki evet var mı dicek..sinan ikisi arasında mı kaldı şimdi ama handeyle aldatıyorsa gerçekten ayıptır

tobe

Genel Yönetici
Genel Yönetici
Tepki
3.766
Denenmişi denemek yok kitabımda diyen hadise değil miydi niye tükürdüğünü yalıyor düştü gözümden...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar