sinir oluyorum benim senin ödediğimiz vergilerle mecliste oturup maaş alan ve o paralarla silah ticareti yapan v eo silahlarla askerime kurşun sıkan o paralarla uyuşturucu ticareti yapıp gençlerimizi zehirleyen pkk lılara destek veren vatan hainlerine gazilere sefalet içinde yaşamayı layık görenlere cocuk polis asker öğretmen katilini hapiste benim vergimle besleyenlere rahat ettiren zihniyete atamın ve silah arkadaşlarının kurduğu bu vatan topraklarını peşkeş çekenlere eğitim sisteminin içine eden zihniyete çalıp çırpan yolsuzluk yapan lara kolkanat gerenlereçanakkaleyi anafartaları sarıkamışı kurtuluş mücadelesini unutanlara birkalemde silip atan larabayrağımı gor gören lere dinin arkasına sığınan dinsiz imansızlara NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE demekten açiz olan sefil yaratıklar tarih sizi layık olduğunuz şekilde anlatıp layık olduğunuz şekilde anlatacaktır.ÜSTÜNE ÖLÜ TOPRAGI SERPİLMİŞ GİBİ UYUMA EY TÜRK MİLLETİ UYAN VE VATANIN DEĞERİNİ BİLEN TÜRKLÜĞÜYLE KIVANÇ DUYAN NESİLLER YETİŞTİRELİM.