Sir ağda kullananların paylaşım alanı

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.270
Sir ağda yla bitkisel ürünlerden oluşur ,içinde hiçbir şeker katkısı yoktur .Bu nedenle tüylerin azalmasını sağlar.

Tüylerin kısa veya uzun olması önemli değildir. Kısa tüyleride kökünden alarak ipeksi ve pürüzsüz bir cilt olmasını sağlar. Düzenli yapıldığı taktirde ,faydası en iyi şekilde görülür...

NEKADAR SIKLIKTA YAPILIR?

Eğer yeni başlandıysa 3-4 defada yaklaşık 20 gün aralıklarla yapılır.Ancakdüzenli olarak yapıldığında bu süre uzar ve tüyler daha yumuşak ,daha seyrek uzar..

İŞLEM SÜRESİ NEKADARDIR?

Tamamı en fazla 40 dk sürer..

BATIK NEDİR?NASIL ÖNLENEBİLİR?

Genellikle ,kot ,pantolon çorabı ,bacak bacak üstüne atmaktan vs.. oluşur.Bunun yanısıra ,ağda yapılırkenki çekiş yönüde önemli bir etkendir.Düzenli ponza ve ağda ile giderilmesi mümkündür.

JİLETTEN FARKI NEDİR?

Jilet ,kıl köklerini güçlendirir ve tüyler inanılmayacak kadar çoğaltır.Ağda ise tam tersi cildi tazeler ve tüyleri inceltip seyrekleştirir...Aynı zamanda peeling görevi de yapar...

REGL DÖNEMİNDE DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR NELERDİR?

Ağda yapılmadan önce regl döneminin bitmiş olmasına özen gösterilmelidir .Çünkü regl dönemi öncesi hormonların hızlı çalışmasi sonucu ,vücutta ödem oluştuğu için canımız olduğundan daha fazla yanar.Tüyler daha inatçı olur.Bu nedenle özel bir durum olmadığı sürece regl dönemi sonrası ,ortalama 3 gün sonra ağda yaptırılmalıdır....
alıntı

OP
Kristen Stewart

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.270
bugün aldım denicem haftaya

her tarafım yapış yapış olmaz inş

kızlar deneyeniniz varmı

bacağın tamamına sürüp sonramı bezle çekiyosunuz

kSo

Daimi Üye
Tepki
5.908
canım ben hep sir agdayla alıyorum batık yok ama en son yaglanma faslına gıcık oluyorum:kizdim:

OP
Kristen Stewart

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.270
kso sabah beri arinaya soruyorum ule

işin uzmanı burdaymış

bana ayrıntılı anlatsana nası yapıyosun bacakları falan

ilk defa denicem nan

bnecerebilirmiyim ki

bide aklınızda olsun regl bittikten en az 3 gün sonra yapılacakmış

kSo

Daimi Üye
Tepki
5.908
sendeki sir nasıl ki canım önce onu dersen anlatırım tabiki işin uzmanı sayılırım en yakın arkadaşımda kuaför olunca :gul:

OP
Kristen Stewart

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.270
bendeki ısıtılandan canım

sıcak suyun içindemi bırakıcaz ısınsın diye

iyi işin uzmanı olman işime yaricak

OP
Kristen Stewart

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.270
birde ayrıca çekme bandıdamı satılıyo

evde bişeylermi uyduruyosun yavrim

emla krem varmış,birde pudra kullanıyomusun

anlat işte en ince ayrıntısına kadar

kSo

Daimi Üye
Tepki
5.908
canım sen suda ısınıp çözülenimi kullanıcan birde elektrikli aparatı olanlar var onun için sormuştum

suda çözülen plastik ambalajlı olanlardan ise suya koy sonra suyun içinde tut su iyice kaynasın agda yumuşasın

kSo

Daimi Üye
Tepki
5.908
canım benim elektrikli olanda var aparatı ama sendeki suda çözülen sanırım şimdi anlatayım :bitter:

suyun içine agda kavanozunu koy ocakta su kaynayıncaya kadar tut agdan iyice çözülsün sonra kuaför malzemesi satan yerden aldıgım agda bantları kullanıyorum ben ama amerikan bezindende agda bezi yapabilirsin neyse sonra erimiş agdayı spatula yardımıyla diyelimki bacagını alacan ben önce dizimden aşagısına komple sürüyorum hızlıyımdır :gul: yapıştırıp kılın çıkma yönünün tersine çekiyorum çırt çırt ohhhh misss:gul:

kremi kuaför arkadaşım önermediği için hiç kullanmadım

yazın terliyorsan pudra kullan faydası olur o kadar

başka soru varsa alayım:gul:

kSo

Daimi Üye
Tepki
5.908
canım dediğim gibi pudra sadece cildinin kuru olması için işe yarıyor terlemiyorsan sürmenede gerek yok

OP
Kristen Stewart

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.270
emla çok işe yarıyomuş ksomm deneyenlerin yorumlarını okudumm hiç acı hissetmiyolarmış

ben bi sağlık ocağına yazdırmayı denicemde dr. erkek ne diyip yazdırıcam onu düşünüyorum:dusun:

kSo

Daimi Üye
Tepki
5.908
birde agda işlemi bitince özel kremini sürmeyi unutma 2 saatten öncede yıkama

kSo

Daimi Üye
Tepki
5.908
emla çok işe yarıyomuş ksomm deneyenlerin yorumlarını okudumm hiç acı hissetmiyolarmış

ben bi sağlık ocağına yazdırmayı denicemde dr. erkek ne diyip yazdırıcam onu düşünüyorum:dusun:

dersinki canım doktorum agda yaparken canım acıyor uyuşmam için bu kremi yazarmısın sana kim dayanabilmişki hemnecik yazar:gul::gul::gul:

kSo

Daimi Üye
Tepki
5.908
arkadaşlar EMLA krem konusunda açılan başlık altında yazılanları okudum ve bana çok cazip geldi.. taaki en son sayfadaki arkadasımızın "kadınlık hissini öldürebilecegi" uyarısına kadar.

yaptıgım bi araştırma sonucunu paylaşmak istiyorum lütfen dikkatli okuyun

YAN ETKİLER / ADVERS ETKİLER :
Lokal anesteziklerle gerçek anlamda görülen advers etkiler, tedavi edilen hastaların 1/1000’inden daha azında görülür.

Sık
(>1/100) Deri: Uygulama bölgesinde solukluk, kızarıklık ve ödem

Daha az sıklıkta
Deri: İlk uygulama anında hafif yanma ya da kaşınma hissi (uygulama bölgesinde).

Nadir
(< 1/1000) Genel: alerjik reaksiyonlara (en ağırı anafilaktik şok) Çocuklarda methemoglobin (cok yeni dogmus bebekler de gorulse de yetiskinler de bu hastaliga yakalanabilir.."mavi bebek sendromu" olarakta bilinen bu hastalik, hucrelere yeterince oksijen gitmemesinden baska bir sey degildir)

Özellikle atopik dermatit veya mollusk olan çocuklarda uzun süreli uygulamalardan sonra nadiren, uygulama yerinde purpura ya da peteşi gibi farklı reaksiyonlar bildirilmiştir. Yanlışlıkla göze temas etmesi halinde kornea irritasyonu görülebilir.

DOZ AŞIMI HALİNDE ALINACAK TEDBİRLER
Çocuklarda nadiren klinik açıdan önemli methemoglobinemi görüldüğü bildirilmiştir. Yüksek dozlardaki prilokain, methemoglobin düzeyinde yükselmeye neden olabilir. 3 aylık bir bebekte 125 mg prilokainin 5 saat süreyle topikal uygulanması orta derecede methemoglobinemiye neden olmuştur. Bebeklerde 8.6-17.2 mg/kg lidokainin topikal uygulanması ciddi intoksikasyona neden olmuştur.

EMLA kremin normal kullanımı ile sistemik toksisite görülmez. Sistemik toksisitenin diğer semptomları ortaya çıkarsa, bunların belirtilerinin, diğer yollardan uygulanan lokal anestetiklerin yol açtığı belirtiler ile aynı olması beklenir. Lokal anestezik toksisitesinin semptomları sinir sistemi eksitasyonu ve ağır vakalarda merkezi sinir sistemi ile kardiyovasküler depresyondur.

Ağır nörolojik semptomlar (konvülziyonlar, merkezi sinir sistemi depresyonu), solunum desteği ve antikonvülsan ilaçlarla semptomatik olarak tedavi edilmelidir. Methemoglobinemi durumunda antidot olarak metiltiyonyum kullanılmalıdır. Yavaş sistemik absorbsiyon nedeniyle, toksisite semptomları görülen hastalar, semptomların tedavisinden sonra uzun süre yakın gözlem altında tutulmalıdır.

EMLA krem, atopik dermatitli hastalarda kullanılırken dikkatli olunmalıdır; uygulama süresi kısaltılmalıdır (15-30 dakika). Yapılan çalışmalarda EMLA’nın yeni doğanlarda topuktan kan alma işleminde analjezik etkisi belirlenememiştir.

EMLA kremaçık yaralar üzerine uygulanmamalıdır

EMLA krem, emilimi hakkında yeterli bilgi bulunmaması nedeniyle, çocuklarda genital mukoza üzerine uygulanmamalıdır.

EMLA krem hasar görmüş kulak zarı üzerine ve kulak zarına penetrasyonun olabileceği diğer durumlarda uygulanmamalıdır.

EMLA kremin üç aylıktan küçük bebeklerdeki etkinliği ve güvenilirliği sadece tek doz uygulaması ile incelenmiştir. Bu yaş grubundaki bebeklerde

EMLA krem uygulandıktan sonra methemoglobinemi düzeylerinde 13 saate kadar varabilen, klinik olarak anlamlı olmayan Bir artış görülmüştür.

alıntıdır

kSo

Daimi Üye
Tepki
5.908
dediğim gibi arkadşaım hiç önermemişti bende kullanmadım

kSo

Daimi Üye
Tepki
5.908
kız sen hangi türe giriyon çok az eh işte kıl durumunamı :gul:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar