Sistem Iflas Etti

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
SBS Yine Tek Sınava İniyor
sbs1.jpg
Milli Eğitim Bakanlığı'nın 3 yıl önce büyük umutlarla uygulamaya koyduğu 3 aşamalı ortaöğretime geçiş sistemi iflas etti.
Turgay Polat'ın haberi...
LİSELERE girişte üç yıl önce değiştirilen OGES (Ortaöğretime Geçiş Sistemi) kalkıyor. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 'SBS'yi değiştireceğiz' açıklamasından sonra harekete geçen Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) , yeni SBS sistemini düzenleme çalışmalarında sona yaklaştı. MEB, bu amaçla önceki gün Ankara'da Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Eğitim Meclisi, eğitimciler, akademisyenler ve TÖDER, GÜVENDER ve ÖZDEBİR gibi eğitim dernekleri temsilcilerinin katılımıyla düzenlenen toplantıda SBS konuyu ele aldı. Toplantıda ortak bir sistem üzerinde uzlaşma sağlandı. Buna göre 6 ve 7. sınıf sonunda yapılacak sınavların sadece eğitim düzeyinin değerlendirilmesi ve öğrencilerin öğrenme sorunlarını tespit için kullanılması ancak yerleştirmede sadece 8. sınıf sonuçlarının esas alınması planlanıyor.(akşam)

Y

yeşilçay

Misafir
sadece sbs değil ogs de tek sınava indi
gelmiş geçmiş tüm hükümetlere kızıyorum:kizdim:
çocuklarımız mahvoldu bir eğitim sistemi oturtamadılar gitti

sonra reklamlar da alay eder gibi yok köprüyü eğitimli çocular yaptı yok uyduyu eğitimli çocuklar yaptı 10.000 çocuğu eğitelim:kizdim:

nasıl nasıl ????????????????

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar