Bu sitenin kuruluşundan bu yana bizlere bu güzel platformu kuran, aramızdaki bağı kurmamıza vesile olan güzel insan Sayın Adminimiz Erhan Bey'e öncelikle teşekkürü bir borç bilirim;
Hiç yılmadan,bıkmadan biz bayanların her türlü önerilerini dikkate alarak çok güzel yerlere getirdiğimiz Hanımefendi.com hiç istemediğimiz ve düşünemediğimiz bir nedenden dolayı kapandı ve belirli bir süre sizlerle irtibat kesildi.Bunun için öncelikle sizlerden çok ama çok özür diliyorum.Bu süre içersinde benim için çok değerli olan bu site için bir beklenti içersine girdik,hep düzelicek ve düzeltilecek düşüncesiyle bir umutla bugünlere geldik.
Ancak hiç bir şekilde net bir cevap gelemeyince Erhan Adminim zor olduğunu bildiği halde Hanımefendi.com'u tekrar sil baştan kurmaya karar verdi bizlerde bu durumun bizlerin başına gelmesini hiç ama hiç istemezdik ama hani derler ''ya olmuş ile ölmüş çare yok'' işte aynen bizde en mantıklı yolun tekrar bu olduğunu düşündük..
Erhan'a kalsa siteyi tamamen bırakıp,bu işi bırakmayı düşündüğünü bile yazmıştı ama biliyordum ki o bizleri seviyordu ve asla bizleri kırmazdı.Gerek bana özelden attığınız mesajları kendisine ilettim ve bu kötü günlerde sizlerinde sitenin açılmasını sabırsızlıkla beklediğinizi kendisine ilettim, içindeki büyük bir burukluk ile siteyi tekrar açmaya karar verdi..
Şimdi iş siz değerli çok sevdiğim kardeşlerim,arkadaşlarıma düşüyor.Tekrar o eski,neşeli günlerimize geri dönmemizi hep beraber el birliği ile yapacağız ve bizlerden desteğinizi esirgemiyeceğinizi bildiğim için çok ama çok teşekkürler ediyorum..
Haydi kızlar hep beraber eskisinden de daha güzel günlere,hep beraber...