Genelde sohbet bölümüne takılmak zorunda kalıyorum,sebebi ise siteye giriş yapan kişi direk sohbet bölümüne geliyor ve kimseyi bulamayınca sitede kimsenin olmadığını düşünerek çıkıyor.Burası biz bayanlar için açılmış çok özel bir sitedir.Her anlamda sizlerin ihtiyaç duyabilieceğiniz konulara özellikle yer veriyoruz.
Eğlence bölümüyle olsun,sağlık bölümüyle olsun,moda bölümüyle olsun yani her anlamda muhakkak sizlerin iligisini çekebileceği bölümler muhakkak ki vardır.
Forumlara msj yazmak yada bir yorum yapmak nedense ya sıkıcı geliyor yada sebep başka bilemiyorum ama.O kadar çok yorumsuz konularımız varki,sizlerinde konu açmanızı,mesaj yazmanızı çok ama çok istiyorum.
Sitemizde belirli kişiler harici katılım yapan o kadar çok az bayan arkadaşımız var,üzülüyorum aslında çünkü ben burası sizler olmayınca meyve vermeyen kurumuş bir ağaca benzetiyorum.Ne kadar çok yorum yapar katılımda bulunursanız inanın o kadar çok zevkli hale gelecektir sitemiz.Hem katılımımız artacak hemde sizler daha çabuk kaynaşacaksınız.
Bu konuyu dile getiren arkadaşım İrem'e çok teşekkür ediyorum.Konumuzu ''Site Önerilerine'' taşıyorum çünkü şahane bir başlık olmuş ve bu başlığa en uygun başlık o bölüm.
Tekrar katılımlar için teşekkür ediyorum.Daha güzel günlere sizlerle