Sitede Biz Bayanlar Neden Birbirimize Mesaj Yazmaktan Çekiniyoruz ?

iReM

Daimi Üye
Tepki
539
Sitede Biz Bayanlar Neden Birbirimize Mesaj Yazmaktan Çekiniyoruz ?

Evet arkadaşlar neden biz bayanlar birbirimize msj yazamıyoruz, tanışamıyoruz örneğin online olan
profillere bakarken bir slm msjı atamıyoruz yada ben mi öleyim sadece yaa bi bayanın halinden en iyi
bi bayan anlar aslında bişi söyleyin sizdeee :aglayan:

niha55

Daimi Üye
Tepki
1.156
çekinecek bişey yok aslında ben şahsen bazan askıda kalıyo çohu zaman selamım o yüzden yazmıyorum bazan ama asla çekinmedim ama şu bir gerçek bazende sen slm veriyorsun ama orda olan hatta o anda yazışıyor olupta slm na karşılık vermeyenlerde var maalesef

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.397
Genelde sohbet bölümüne takılmak zorunda kalıyorum,sebebi ise siteye giriş yapan kişi direk sohbet bölümüne geliyor ve kimseyi bulamayınca sitede kimsenin olmadığını düşünerek çıkıyor.Burası biz bayanlar için açılmış çok özel bir sitedir.Her anlamda sizlerin ihtiyaç duyabilieceğiniz konulara özellikle yer veriyoruz.
Eğlence bölümüyle olsun,sağlık bölümüyle olsun,moda bölümüyle olsun yani her anlamda muhakkak sizlerin iligisini çekebileceği bölümler muhakkak ki vardır.
Forumlara msj yazmak yada bir yorum yapmak nedense ya sıkıcı geliyor yada sebep başka bilemiyorum ama.O kadar çok yorumsuz konularımız varki,sizlerinde konu açmanızı,mesaj yazmanızı çok ama çok istiyorum.

Sitemizde belirli kişiler harici katılım yapan o kadar çok az bayan arkadaşımız var,üzülüyorum aslında çünkü ben burası sizler olmayınca meyve vermeyen kurumuş bir ağaca benzetiyorum.Ne kadar çok yorum yapar katılımda bulunursanız inanın o kadar çok zevkli hale gelecektir sitemiz.Hem katılımımız artacak hemde sizler daha çabuk kaynaşacaksınız.

Bu konuyu dile getiren arkadaşım İrem'e çok teşekkür ediyorum.Konumuzu ''Site Önerilerine'' taşıyorum çünkü şahane bir başlık olmuş ve bu başlığa en uygun başlık o bölüm.

Tekrar katılımlar için teşekkür ediyorum.Daha güzel günlere sizlerle:cak:

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.397
evet arkadaslar gecenin rengine katiliyorum
site gercekten dolu dolu cok guzel ama biraz sogukluk var gibi geliyor bana ???
bi iki arkadasin disinda herkes cok serin ... daha cok kaynasilabilir aslinda diye dusunuyorum

İşte bu soğukluğun giderilmesi için bizlerin daha çok katılımda bulunması gerekir diye düşünüyorum.Ben elimden geldiğince sizlerle birlikte olmaya çalışıyorum,yeri geliyor işlerimi erteliyorum bırakıyorum ve burada zamanımın çoğunu geçiriyorum ki bundan da şikayetçi değilim ama yalnızlıkta bir yere kadar değilmi canım:cicek:
sanıyorum daha birbirimizi tanıyamadık.soğukluk çekingenlik ondan.buda geçecek haydi kaynaşalım.

sedefçim kaynaşabilmek çok kolay aslında,sadece bir bayanlar varız bu sitede ve illaki ortak bir nokta muhakkak kendimizde bulacağız.

Neriman

Daimi Üye
Tepki
267
evet kaynasalim bayanlar- pericim tesekkürler canim .valla olmuyor böyle degil mi ben herkesle fokur fokur kaynasmak istiyorum.

palmiye

Daimi Üye
Tepki
498
:cicek:Yoo Waalla Ben Hiç çekinmem Sevdigim Bütün Arkadaşlarıma Yazarım..bura Niye War Dertlelmek,kaynaşmak Için Dimi Ama..

chatlack

Daimi Üye
Tepki
807
Ben de çekinmeyen ve hemen sohbete dalanlardanım.Sohbet etmeyi çok seviyorum en azından slm verip ondan sonra formlara dalıyorum.Tabi bazen formlara dalıp sohbettekilere hemen cvp veremeye biliyorum.Eğer böyle bir şey yaptısam yaptığım arkadaşlarımdan özür diliyorum.

OP
I

iReM

Daimi Üye
Tepki
539
İşte bu soğukluğun giderilmesi için bizlerin daha çok katılımda bulunması gerekir diye düşünüyorum.Ben elimden geldiğince sizlerle birlikte olmaya çalışıyorum,yeri geliyor işlerimi erteliyorum bırakıyorum ve burada zamanımın çoğunu geçiriyorum ki bundan da şikayetçi değilim ama yalnızlıkta bir yere kadar değilmi canım:cicek:

sedefçim kaynaşabilmek çok kolay aslında,sadece bir bayanlar varız bu sitede ve illaki ortak bir nokta muhakkak kendimizde bulacağız.

ayy abla ben daha yeni okudum valla yazını kusura bakma :( teşekkür ederim bu arada konu için söylediklerine.benim gercekten sinirlerimi bozan bir şeydi bu ama yavaş yavaş aştık sanırım :) bir sürü arkadaşım oldu :) sizlerii çok seviyorum

Neriman

Daimi Üye
Tepki
267
haklisin canim bura nicin var .yazacagiz kaynasacagiz, tabiki de yazisalim kizlar.cekinecek ne var.

gülbin

Daimi Üye
Tepki
2.180
valla haklısınız arkadaşlar.aslında burada herkes sıcakkanlı,yeni geldim ama hepinizi çok sevdim .ama tabi daha çok sohpet daha çok muhabbet...çok güzel bir konu açmışsın irem teşekkürler sana inş.faydası olur ve daha çok muhabbet edebiliriz ve fokurdarız:D

Oruc

Daimi Üye
Tepki
2.380
günaydın hanımlar,bende neye kızıyom biliyormusunuz sitede olupta kendini gizliyenlere sitede olduğunu görsek ne olacak saçın başınmı dağınık? valla bende hiç çekinmeden msj. yazıyorum sohbet bölümünde eğer sitedeysem mutlaka selam verir ohbete girerim..sizleri seviyorum arkadaşlarım...

konulara yorum yazmasamda muhakkak teşekkür ederim...

Rüya

Daimi Üye
Tepki
1.128
bende siteye girdiğimde ilk olarak slm yazarım sonra forumlara dalarım ama gördüğüm slmlarada cvp yazarım..

*Hülya*

Daimi Üye
Tepki
6.519
sanırım bu sorunlar daha çok önceden birbirini tanıyan arkadaşların zaten yeterince birbirlerini tanıyor olmasından kaynaklanıyor. sonradan forma katılan arkadaşlar hep bunun zorluğunu çeker.ama gördüğüm kadarıyla burdaki site yöneticileri buna dikkat etmeye çalışıyorlar,yani birçok bayan formundaki arkadaşlardan daha samimi vede siteyle ilgililer.

bunları yazıyor olmamın sebebi daha önceleri bir bayanlar sitesinde aktif çalışmam vede ondan sonra üye olduğum bütün bayanlar formunda gördüğüm hep kendi aralarındaki geyik muhabbetlerinden dolayı doğrusu hiç biryerde KALICI olmak mümkün olmuyor .
Çokmu uzattım bilmiyorum ama bunlarda benim fikrim ;)

tatlıpozan

Daimi Üye
Tepki
3.215
günaydın hanımlar,bende neye kızıyom biliyormusunuz sitede olupta kendini gizliyenlere sitede olduğunu görsek ne olacak saçın başınmı dağınık? valla bende hiç çekinmeden msj. yazıyorum sohbet bölümünde eğer sitedeysem mutlaka selam verir ohbete girerim..sizleri seviyorum arkadaşlarım...

konulara yorum yazmasamda muhakkak teşekkür ederim...

Ben de senin gibiyim arkadaşım.
aynen öyle herkesin selamını alıyor ve selam da veriyorum.
Ama bazen konu okuyorsam görmüyorum.Vedalaşmadan da çıkmam hiçbir zaman.Tabii elimde olmadan net düşmemişse.

*Neşe*

Daimi Üye
Tepki
582
sanırım bu sorunlar daha çok önceden birbirini tanıyan arkadaşların zaten yeterince birbirlerini tanıyor olmasından kaynaklanıyor. sonradan forma katılan arkadaşlar hep bunun zorluğunu çeker.ama gördüğüm kadarıyla burdaki site yöneticileri buna dikkat etmeye çalışıyorlar,yani birçok bayan formundaki arkadaşlardan daha samimi vede siteyle ilgililer.

bunları yazıyor olmamın sebebi daha önceleri bir bayanlar sitesinde aktif çalışmam vede ondan sonra üye olduğum bütün bayanlar formunda gördüğüm hep kendi aralarındaki geyik muhabbetlerinden dolayı doğrusu hiç biryerde KALICI olmak mümkün olmuyor .
Çokmu uzattım bilmiyorum ama bunlarda benim fikrim ;)

Benimde fikirlerim bu yönde...

üye olalı birkaçgün oldu ama nedense selam vermeye çekiniyorum,biraz izlemede kalmak istiyorum belkide,sizleri tanımaya ve konulara adapte olmaya çalışıyorum,inş. tüm cesaretimi toplayıp yakında sizlerle selamlaşma faslınada geçeceğim inş.:dusun:

Angele de şu konuda katılıyorum bu tür sitelerde yöneticiler modlar birbirleriyle yakında tanıştıkları için kendi aralarındaki muhabbetle yetiniyorlar sonradadn gelen üyeler biraz dış kapının mandalı durumunda kalıyorlar tabi haliylede kaynaşma olmuyor.
Ama bu site bu yönden benim bu düşüncelerimi çürüttü.belki idareci sayısının çok oluşu,samimiliği,hoş karşılamaları,paylaşımların sürekliliği siteyi dahada ön planda tutmaya çalışmaları tabikide bunda önemli etken diye düşünüyorum..emeği geçen herkesin emeğine sağlık...-alkis

Tepki
8.216
Genelde sohbet bölümüne takılmak zorunda kalıyorum,sebebi ise siteye giriş yapan kişi direk sohbet bölümüne geliyor ve kimseyi bulamayınca sitede kimsenin olmadığını düşünerek çıkıyor.Burası biz bayanlar için açılmış çok özel bir sitedir.Her anlamda sizlerin ihtiyaç duyabilieceğiniz konulara özellikle yer veriyoruz.
Eğlence bölümüyle olsun,sağlık bölümüyle olsun,moda bölümüyle olsun yani her anlamda muhakkak sizlerin iligisini çekebileceği bölümler muhakkak ki vardır.
Forumlara msj yazmak yada bir yorum yapmak nedense ya sıkıcı geliyor yada sebep başka bilemiyorum ama.O kadar çok yorumsuz konularımız varki,sizlerinde konu açmanızı,mesaj yazmanızı çok ama çok istiyorum.

Sitemizde belirli kişiler harici katılım yapan o kadar çok az bayan arkadaşımız var,üzülüyorum aslında çünkü ben burası sizler olmayınca meyve vermeyen kurumuş bir ağaca benzetiyorum.Ne kadar çok yorum yapar katılımda bulunursanız inanın o kadar çok zevkli hale gelecektir sitemiz.Hem katılımımız artacak hemde sizler daha çabuk kaynaşacaksınız.

Bu konuyu dile getiren arkadaşım İrem'e çok teşekkür ediyorum.Konumuzu ''Site Önerilerine'' taşıyorum çünkü şahane bir başlık olmuş ve bu başlığa en uygun başlık o bölüm.

Tekrar katılımlar için teşekkür ediyorum.Daha güzel günlere sizlerle:cak:

katılıyorum arkadasıma......
tek kelımeyle ne kadar çok yorum okadar paylaşımı arttıracaktır..
site açıldığından beri bunun savasını verıyoruz

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar