Sitede online oyun olsa nasıl olur

okypete

Daimi Üye
Tepki
19.396
oyun bölümü varmı bu sitede bilemiyorum. mod arkadaşlar yardımcı olabilirler sana canım...

Admin

Admin
Admin
Tepki
2.450
Merhabalar, öncelikle öneriniz için teşekkürler. Farklı site derken, bu tür forum sistemine sahip olupta dediğiniz oyunları oynatan bir site varsa lütfen adresini bana özel mesaj ile gönderin, inceleyeyim. Ben araştırdım ancak sağlıklı bir sonuca ulaşamadım.

Bu sistem olsa bile başka sitelerin kaynağından yararlanılarak yapılabilir gibi görünüyor. Açıkçası bende buna pek sıcak bakmıyorum.

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.485
Bir de benim teklifim olacak;

Tek kişilik Arcade Oyun olarak geçiyor sanırım. Tetris, mario gibi oyunlar var. Böyle birşey olabilir mi?

Admin

Admin
Admin
Tepki
2.450
benim oynadığım yer forumlu diil.size msj atim ben ismini o halde

Özel mesajınızı aldım, ancak dediğiniz sistemi kurmak mümkün değil ne yazıkki. Dediğim gibi başka sitelerin kaynakları kullanılarak yapılabilir ama çokta sağlıklı olmaz.

Bir de benim teklifim olacak;

Tek kişilik Arcade Oyun olarak geçiyor sanırım. Tetris, mario gibi oyunlar var. Böyle birşey olabilir mi?

Belki öyle değil de şöyle birşey olabilir, yakında Hanimefendi.org adresini açmayı düşünüyorum. O siteye ekleyebilirim dediğiniz bir kaç oyunu.

İllaki bizim adminin sitesinde oynayacağız diyorsanız şimdilik www.cimcime.net sitesinde oynayabilirsiniz :)

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.485
Özel mesajınızı aldım, ancak dediğiniz sistemi kurmak mümkün değil ne yazıkki. Dediğim gibi başka sitelerin kaynakları kullanılarak yapılabilir ama çokta sağlıklı olmaz.

Belki öyle değil de şöyle birşey olabilir, yakında Hanimefendi.org adresini açmayı düşünüyorum. O siteye ekleyebilirim dediğiniz bir kaç oyunu.

İllaki bizim adminin sitesinde oynayacağız diyorsanız şimdilik www.cimcime.net sitesinde oynayabilirsiniz :)

Sağolun Adminim:)

Hemen sık kullanılanlarıma ekledim :eek:

hanimefendi.org'u da merakla bekliyorum.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar