Siyah Kalp (Show Tv)

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.844
Ekran görüntüsü 2024-09-19 124523.png

Genç yaşta ikizlerini terk eden Sumru (Ece Uslu), varlıklı iş adamı Samet (Burak Sergen) ile evlenir. Yıllar sonra ikizler Nuh (Aras Aydın) ve Melek (Hafsanur Sancaktutan), annelerinin kim olduğunu öğrenip Kapadokya’ya gelirler. Geldikleri ihtişamlı konakta Nuh, Sevilay (Leyla Tanlar) ile karşılaşır. Melek’in yolu ise Samet'in ilk evliliğinden olan oğlu Cihan (Burak Tozkoparan) ile kesişir. Sumru, çocuklarını ailesinden saklamaya ve uzak tutmaya çalışsa da, Melek ve Nuh aileye ve Cihan ile Sevilay’ın kalbine sızmayı başaracaktır.

Yapım : Tims&B Productions
Yapımcı : Timur Savcı, Burak Sağyaşar
Yönetmen : Uluç Bayraktar
Senaryo : Yıldız Tunç

Ekran görüntüsü 2024-09-19 124405.png
Ekran görüntüsü 2024-09-19 124411.png
Ekran görüntüsü 2024-09-19 124420.png
Ekran görüntüsü 2024-09-19 124427.png
Ekran görüntüsü 2024-09-19 124434.png
Ekran görüntüsü 2024-09-19 124516.png
Ekran görüntüsü 2024-09-19 124528.png
Ekran görüntüsü 2024-09-19 124533.png

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
58.701
Dizi biraz karışık ama güzel begendim bi kaç bölümdür denk gelirsem izliyorum.
Sumruyla samet zerda’da düşmanlardı adam yıllar sonra zerdayı karısı yapmış :kriz:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.844
Dizi biraz karışık ama güzel begendim bi kaç bölümdür denk gelirsem izliyorum.
Sumruyla samet zerda’da düşmanlardı adam yıllar sonra zerdayı karısı yapmış :kriz:
Doğru ya onlar Zerda diye bir dizi vardı orada da beraber oynamışlardı :) Nefretten doğan aşk diye buna denir :kriz:

Diziyi ben de yarım yamalak izledim çiftlerden de Nuh ve Sevilay'ı beğendim diğer çiftten daha iyi yazmışlar onları. Şu Fatmagül'ün yengesi de (kadının adı öyle kaldı ya :kriz: ) hep aynı sanki benzer rollerden vazgeçmiyor

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
58.701
Doğru ya onlar Zerda diye bir dizi vardı orada da beraber oynamışlardı :) Nefretten doğan aşk diye buna denir :kriz:

Diziyi ben de yarım yamalak izledim çiftlerden de Nuh ve Sevilay'ı beğendim diğer çiftten daha iyi yazmışlar onları. Şu Fatmagül'ün yengesi de (kadının adı öyle kaldı ya :kriz: ) hep aynı sanki benzer rollerden vazgeçmiyor
hahahaha eveet tam nefretten dogan aşk olmuş ama ikizlere üzüldüm gerçekten kadın brakıp nasıl gitmiş anlamadım

Fatmagülün yengesi ordada aynı gerçekten sevilaya iyi davranmıyor bence sürekli laf sokuyor :D

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.844
hahahaha eveet tam nefretten dogan aşk olmuş ama ikizlere üzüldüm gerçekten kadın brakıp nasıl gitmiş anlamadım

Fatmagülün yengesi ordada aynı gerçekten sevilaya iyi davranmıyor bence sürekli laf sokuyor :D
Aa bak ikiz kardeşleri de güzel yazmışlar karşıklıklı sahnelerinde duruma ve kardeş olduklarına inandırıyorlar insanı sadece oyuncuların görünümleri ikiz olmaya pek müsait değil gibi hatta aralarında rahat 10 yaş vardır :D

Fatmagül'ün yengesi (bu kadının dizideki adı neydi ya :krizz: ) neyse kalp krizi geçirirken ki düşüşü çok komikti hatırladın mı güneş gözlüklü falan :D

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.844
Oyuncu kadrosuna baktım da Esra Dermancıoğlu Hikmet karakteriymiş :D

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
58.701
Aa bak ikiz kardeşleri de güzel yazmışlar karşıklıklı sahnelerinde duruma ve kardeş olduklarına inandırıyorlar insanı sadece oyuncuların görünümleri ikiz olmaya pek müsait değil gibi hatta aralarında rahat 10 yaş vardır :D

Fatmagül'ün yengesi (bu kadının dizideki adı neydi ya :krizz: ) neyse kalp krizi geçirirken ki düşüşü çok komikti hatırladın mı güneş gözlüklü falan :D
Ayy ikizler biri anya biri konya ama meleğin partneri çok iyi olmuş ben çok yakıştırıyorum :seniseni:

Fatmagülün yengesi adı Hikmet orda :kriz: bende çok yeni isimleri bilemem mesela kuru fasulyecide orda ilker aksum :kriz: (sametin kardeşi oda aa cok şaşırdım ona ) intikam alacak :) hikmet krııştırıyor onla giymiş bi metre yırtmaçlı elbise hahaha

Ayy gerçekten kalp krizi geçirmedigi iççiin komik oldu bence kız geri gelsin sevilay evlensin diye :kriz:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.844
Ayy ikizler biri anya biri konya ama meleğin partneri çok iyi olmuş ben çok yakıştırıyorum :seniseni:

Fatmagülün yengesi adı Hikmet orda :kriz: bende çok yeni isimleri bilemem mesela kuru fasulyecide orda ilker aksum :kriz: (sametin kardeşi oda aa cok şaşırdım ona ) intikam alacak :) hikmet krııştırıyor onla giymiş bi metre yırtmaçlı elbise hahaha

Ayy gerçekten kalp krizi geçirmedigi iççiin komik oldu bence kız geri gelsin sevilay evlensin diye :kriz:
Kuru fasulyeci mi onu bilemedim ben :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar