Sizce Doğuran mı Annedir yoksa büyüten mi Annedir ?

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.274

anne_1_.jpg

Sizce Doğuran mı Annedir yoksa büyüten mi Annedir ?

Es_se

Daimi Üye
Tepki
22.496
esımın gozuyle bakıyım onun annesı kardesını dogururken öldü:(
uvey annesı buyuttu onu ama yınede annem dıyo cunku uveylık hep var malesef
onun ıcn doguran dıyorum:eek:

OP
Kristen Stewart

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.274
Duruma göre değişir bence de,doğurup bakmıyorsa o benim gözümde anne değildir,ama evlat edinip öz annesinden daha iyi bakıyorsa işte o benim gözümde gerçek anneden farksızdır.:hamis:

dişikomando

Daimi Üye
Tepki
295
büyüten, zira doğuran alttarafı dokuz ay karnında taşıyor ya sonrası bir çocuk kolay mı büyüyor at yavrusu değil hemen ayağa kalksın(burada piskopatlardan değil normal kadınlardan bahsediyorum yani çocuğa eziyet eden tiplerden değil hoş öz anne olup çocuklarına türlü türlü işkence edenlerde var o da ayrı)

valeire

Daimi Üye
Tepki
784
bence bu durum kişiye göre degişiyo nice anneler var dogurup cocugunu evlat olarak görmeyen,
bide evlat edinip kendi evladı gibi seven büyütende var eziyet edip cocuga yapmadıgını bırakanda,
bece dogurup veya büyütmesi degilde bi kadında önce allah korkusu sonra insanlığı olması gerek,
eger bu ikisi yoksa doğursa ne değişecek büyütse ne.......

kedijik

Daimi Üye
Tepki
11.923
Her ıkısıde olabılır.Duruma gore degısır.

Kımı zaman dogurandır sonuna kadar .

Kımı zaman da doguran haketmez baskası buyutur o zaman da buyutendır.

Bunların arasında her zaman istisnalar vardır bana gore.

Cok yakın tanıdıgım ıkı ınsanı goz onune alırsam ıkısının de cocukları olmadı evlat edındıler.

Bırısı sonuna kadar annelıgın hakkını verdı buyten anne oldu nur ıcınde yatsın.

Dıgerı ne yazık kı kılıtlı kapılar ardında buyudu buyuk psıkolojık sorunları olan bır genc su anda.Onu goz onune alırsam da doguran anne

Allah kımseyı annesınden ayrı bırakmasın herkezı doguran annesı buyutsun.Acı tecrubelerın kahramanı olmasın kımse

ayser

Daimi Üye
Tepki
7.439
doğurmak annelik değildir ne kadar zor doğum yapsanda doğum bir anı olarak kalıyor ben kesinlikle büyüten annedir diyorum:bebek:

suzan_78

Daimi Üye
Tepki
721
her kadın çocuk doğurur ama anne olamaz diye bir söz vardır biyolojik annesi olupta doğar doğmaz onu sokağa çöpe yada hastane kapısına bırakanımı yada çocuğa sevgilisiyle bir olup türlü işkenceler yapanımı yada bunları bir kenara bırakalım geçen sene bir sabah programında hiç evlat sahibi olamamış bir kadının özürlü bir yavruya belki ona hiç anne kelimesini bile diyemeyeceğini bilerek sahip çıkmasını öz anneden farksız bağrına basmasınıda gözyaşlarıyla izledik şimdi hangisi ANNE gerçekten bana kalsa emek veren her türlü fedakarlıkla onu hayata tutunduran asıl annelik budur

maviboncuk

Daimi Üye
Tepki
16.859
bence büyüten annedir ya neler görüyorz doğurp sokağa çöpe atıyolar bumu annelik buysa ben anne olamk istemyiorum çocuğa sevgi ile bakan ona her koşulda yardım ve sevgisini gösteren her koşulda yanında olan annedir benim için için için bilemiyorum

_Dersena_

Daimi Üye
Tepki
1.750
Bencede büyüten .. Bu konuda çok öfkeliyim çocuklarını doğurup çöp gibi çırakıyorlar bi kenara bunlar daha insaflı aslında şimdikilier çöp bidonlarına atıyor!!!

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar