Sizce Erol Köse'nin Amacı Ne?

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.556
Erol Köse bomba açıklamalarıyla sanal ortamı , medyayı , sanat camiasını birbirine kattı.

Öyle açıklamalar yapıyorki inandırıcılığı müthiş fakat sanatçılara sorduklarında çoğu aksini iddia ediyor ama Erol Köse'den çekindikleri bariz..

Geçenlerde attığı twiitler tüzünden ifade vermek durumunda bile kaldı..

Siz ne düşünüyorsunuz ?

Amacı ne?

Sadece reklam mı ?

Yoksa kendisine bir şekilde zararı dokunmuşlardan aldığı intikam mı?

Bazı açıklamalarında örneğin Ayşe Özyılmazel-Ali Taran evliliğinde onların özeli diyerek korumacı bir tavır sergilerken , biten Haluk Bilginer - Zuhal Olcay evliliğindeki özellerden dem vurmaktan çekinmiyor..

Benzer açıklamalardan biri de Yıldız Tilbe'den gelmişti..

Son zamanlarda yapılan bu sansasyon yaratan açıklamalar hakında ne düşünüyorsunuz?

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.502
Adamına göre muamele gösteriyor.Gıcık olduğu insanları bişekilde rencide etmeye çalışıyor diye düşünüyorum ayrıca burnuma buram buram :hihi: reklam kokusuda gelmiyor değil

OP
L

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.556
Erol Köseyi takip ettiğimden değil ama hangi kanalı açsam genelde onun sansasyonları olduğundan olaydan kopmak benim için zor oluyor , hani ne olmuş nedir derken de , sansasyon üzerine sansasyon izlemiş oluyorum :kahkaha:

Ya adam o kadar inandırıcı anlatıyor ki , yani senaryo yazıyor olsa bu kadar kısa sürede nasıl uydurur diye sormadan edemiyor insan.

İşin kötüsü özel hayat namına hiçbirşey kalmadı , milletin yatak odası , cinsel tercihi , aile içi sırları oturma odamıza girmiş oluyor tv sayesinde.

İnsanlar kendilerine çeki düzen vermeli diye düşünüyorum.

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
bence reklamin iyisi kötüsü olmaz diye düsünüyor maksat gündemde kalmak:hihi:

_emos_

Daimi Üye
Tepki
5.511
amann :panter:gereksiz gündem yakalamak için cnm başka ne olabilir herkese çamur atıyor naptığınıda bilmiyorum tam olarak sahi ne iş yapıyor bu adam:acep:çok fena çamur atarım işimi:1:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar