Sizce evliliğin en büyük dezavantajı nedir?

*Hülya*

Daimi Üye
Tepki
6.520
Evlenince Asıl Hayata Ve Yaşama Başlıyor Bence Insan,çünkü çoluk çocuk Ev çevre ,komuşu Akraba Ilişkileri Ve Daha Bi Sürü şey

Ama Bekarken , Sadece Kendin Ailen Yaşam Daha Kolay

Ama Evlenmek Yinede Güzel çünkü Hayatı Paylaşıyorsun ,bir Yerde Yanlız Olmuyor Paylaşmak Güzel Sorumluluk çok Olsada

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
Doğru insan ise dezavantajı yoktur. Mesele doğru insanı bulabilmekte... Bütün hanımefendilere dezavantajı olmayan evliliklerden diliyorum.

teşekkürler canım ama ne kadar doğru insan olursa olsun bekarlıktaki gibi olmuy ya o maceraları özlüyosun ya arkadaşlarınla sabahlara kadar konuşmayı :ask:

G

guzelcem

Misafir
:esse:bekarken istediğim yere ve yerlere koşuştururdum, gezerdim alışverşi çılgınlığım vardı, şimdi yapamıyorum, hele eşimin mesleğinden dolayı çok çok dobraydım:( özlüyorum çılgınlıklarımı evde kaplumbağa gibiyim eşimle gidip geliyorum rahat değilim ama yinede evlilik güzel hayat arkadaşınla ve çoçuğunla yaşamak RABBİM yuvalarımıza mutluluk huzur yağmuru yağdırsın....:cicibebek:

Es_se

Daimi Üye
Tepki
22.496
sorumluluklar yuklenıyor ustune
hıc bısey eskısı gıbı olmuyor
ama olumlu yonlerı olumsuz yonerın bın kere kapar -hmm

dişikomando

Daimi Üye
Tepki
295
bekarlığımla evliliğim arasında bir fark yok her zaman ne istediysem onu yaptım
çocuğum hiç engel olmadı çünkü onu da yanım da götürdüm 40 çıktıktan sonta sinema tiyatro alışveriş vs..hep birlikte yaptık
eşim mi .... bana yetişmeye çalıştı baktı olmadı ana kız gezip durun dedi

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
ee hanımlar başka yorumlayan yok mu sizin dezavantajlarınız ne anlatın bakalım:))

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
evet ya hele yaz geldi şimdi bana kalsa akşam yemek yemem ama eşim aç geliyo mecbur yemek yapmak zorundayım ama yapacak bişey bulamıyorum artık:ates:

erciyes

Aktif Üye
Tepki
132
Canlarım evlilik dönemi flört döneminden çok farklı evlilik sorumluluk demektir sevgili dönemindeki gibi olmuyor sag gösterip sol vuruyorlar aşk sevgi ile başını döndürüyorlar ayagını yerden kesiyorlar Ama bunlar çok uzalarda kalıyorlar TAKİ EVLENENE KADAR artık sen onun tanıştıgı bayan degil evdeki karısısın eger sevgili olsaydın bu böyle devam edecekti EVLİLİK ASKI ÖLDÜRÜYOR SEVGİYE DÖNÜŞTÜRÜYOR sevgi fedakarlık ister işte bu benim için DEZAVANTAJDIR ROMANTİZİM BİTİYOR HANİ O GÜZEL MUTLULUK OYUNLARI BOZULUYOR rüyadan uyanıyorsun:huri:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar