Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
dezavantaj demiyeyimde
evlendinmi ben bitiyo
biz basliyo
ona göre davranmali
ona göre düsünüp hareket etmeli insan
ama dezavantaj olarak görmüyorum acikcasi
baskada bisey gelmiyo aklima
teşekkürler canım ama ne kadar doğru insan olursa olsun bekarlıktaki gibi olmuy ya o maceraları özlüyosun ya arkadaşlarınla sabahlara kadar konuşmayı :ask:
:esse:bekarken istediğim yere ve yerlere koşuştururdum, gezerdim alışverşi çılgınlığım vardı, şimdi yapamıyorum, hele eşimin mesleğinden dolayı çok çok dobraydım özlüyorum çılgınlıklarımı evde kaplumbağa gibiyim eşimle gidip geliyorum rahat değilim ama yinede evlilik güzel hayat arkadaşınla ve çoçuğunla yaşamak RABBİM yuvalarımıza mutluluk huzur yağmuru yağdırsın....:cicibebek:
bekarlığımla evliliğim arasında bir fark yok her zaman ne istediysem onu yaptım
çocuğum hiç engel olmadı çünkü onu da yanım da götürdüm 40 çıktıktan sonta sinema tiyatro alışveriş vs..hep birlikte yaptık
eşim mi .... bana yetişmeye çalıştı baktı olmadı ana kız gezip durun dedi
Canlarım evlilik dönemi flört döneminden çok farklı evlilik sorumluluk demektir sevgili dönemindeki gibi olmuyor sag gösterip sol vuruyorlar aşk sevgi ile başını döndürüyorlar ayagını yerden kesiyorlar Ama bunlar çok uzalarda kalıyorlar TAKİ EVLENENE KADAR artık sen onun tanıştıgı bayan degil evdeki karısısın eger sevgili olsaydın bu böyle devam edecekti EVLİLİK ASKI ÖLDÜRÜYOR SEVGİYE DÖNÜŞTÜRÜYOR sevgi fedakarlık ister işte bu benim için DEZAVANTAJDIR ROMANTİZİM BİTİYOR HANİ O GÜZEL MUTLULUK OYUNLARI BOZULUYOR rüyadan uyanıyorsun