Sizce kim haklı...

mrysncr

Daimi Üye
Tepki
387
İbrahim Tatlıses: “Seni pez..vnklerin elinden kurtardım” Yıldız Tilbe: “Beni kimse pez..vnklerden kurtarmadı”

İbrahim Tatlıses, programına konuk ettiği Yıldız Tilbe'ye “Seni pez...nklerin elinden kurtardım” deyince iki şarkıcı canıl yayında birbirine girdi. ATV'de canlı yayınlanan İbo Şov'daki büyük kavga, Yıldız Tilbe'nin “Kandıramazsın Beni” adlı şarkısını söylerken Tatlıses'in şarkıyı yarıda kesmek istemesiyle başladı. Buna rağmen Tilbe şarkısını tamamladı. Ardından reklamlar yayına girdi. Reklamların ardından Tatlıses, konuğu Yıldız Tilbe'nin kendisine saygısızlık yaptığını söyledi. Tilbe'nin geçmişte dayak yediğini ve kendisinden yardım istediğini iddia eden Tatlıses “Seni pez....nklerin elinden kurtardım” deyince Tilbe dayanadı ve, “Beni kimse pez...nklerden filan kurtarmadı. Ayrıca sizden yardım istediysem bunu niye burada söylüyorsunuz, çok ayıp ediyorsunuz” dedi.

bence yıltız tilbe haklıydı.. Ne olursa olsun özel konuları herkesin önünde söylemesi büyük saygısızlık..

gulbeseker

Aktif Üye
Tepki
133
yıldız tilbe haklı... hemde sonuna kadar... geçen bi programda da mustafa topaloğlunun türkülerini kesmişti... o zaman da mustafa topaloğlu yine beyefendilik yaptıydı sessiz sedasız oturduydu . sonra da kumar oynaması yüzünden bir sürü laf söylemişti... yaptığı iyilikleri yüzene vurmuştu... yine 4 lü grup varya oradaki sanatçılarla da hakaret ederek konuşuyor... yani ibrahim tatlıses iyice çığrından çıktı... eee atv ye de ibrahim tatlıses çok bile... bitirir mi öyle bizim dizimizi selamsız sabahsız... uğraşsın şimdi böyle abuk subuk insanların programlarıyla...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar