Sizce neden günümüzde güzellik bu kadar ön planda?

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
Sizce neden günümüzde güzellik bu kadar ön planda?Neden herkes birbirinin saçıyla görünüşüyle giyimiyle bu kadar ilgileniyor?Bunlar çağın getirdikleri mi yoksa birilerinin bize farkında bile olmadığımız dayatmaları mı?

panter

Daimi Üye
Tepki
9.509
ben kendı adıma konusayım benım ıcın guzellık onemlı ama bu ıllakı ınsan olarak degıl esyada olsun dogada olsun haywanda olsun
gozumun gordugunun guzel olmasını ısteyenlerdenım :dertli:

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
güzellik önemli çünkü magazin kültürüo kadar etkiliyor ki bizi ister istemez bizde onlar gibi olmaya çalışıyoruz insanın gözü en çok ne görürse öyle olur dimi tvlerdeki insanlar her daim makyajlı bakımlı ister istemez etkileniyoruz:dertli:

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.274
7/24 evde dışarda her yerde makyajlı değilde kendine bakan bakımlı insanları seviyorum

nedir bakımlı olmak

sabah kalktığında yüzünü yıkamak,kıyafetine özen göstermek,ev kıyafetiyle dışarı çıkmamak bile bence bir bakım göstergesi..

Aşırı paspal insanları sevmiyorum,insan kendiyle barışık olmalı ki dışarıya da gerçek kendini yansıtabilsin.

Aşırı makyajla hiç işim olmadı ama dışarı çıkacağım zaman bir kalem,ruj sürmeden üzeriem saçıma çeki düzen vermeden de asla çıkmam.Herşeyden ve herkesten öncekendime olan saygım için...:eek:

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Güzellik değil de bakımlı olmaktan yanayım. Yüzümü yıkamak, parfüm sıkmak, duş almak. Bunlardan keyif alıyorum. Yani karşımdakine baktığımda görsel açıdan beni keyiflendirecek birşey görmek isterim :eek:

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
ben mesela eskiden hep beterdim paspal paspal giyinen tiplere hep sinir olurdum ama biraz yendim bunu çünkü bazıları da gerçekten yokluktan çevreden böyle...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar