Sizce ruh ikizi diye bişey var mıdır?

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
Her yerde yazılır çizilir, ne olduğunu bilir bilmez insanlar sevdiklerine Ruh ikizimsin diye iltifat eder. Ruh ikizi en çok sevilendir ama onunla evlenilemez bir türlü vs vs. Sizce ruh ikizi diye bir şey varmı, ruhun dejavusu olur mu?

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
ruh ikizi deken benim aklıma gelen aynı şeyii düşünmek aynı dili konuşmak aynı şeyleri hissetmektir yani birbirini taamlamaktır o yüzden herkesi diğer insanlardan daha fazla anlayan daha fazla düşünen biri mutlaka vardır onu bulmakta tabi çokkk zor

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.274
Ben bi çok kez denk geldim,ama karşı cinsete deil kendi hem cinsimde dostlarımda arkadaşlarım da

aynı dili konuşuyoruz,aynı şeylerden hoşlanıyoruz,

onda kendimizi buluyoruz daha ne olsun.

sunay

Daimi Üye
Tepki
2.121
benimde öyle hem çocukluk arkadaşım sırdaşım olmazsa olmazım herkesten darbe yedim annem babamda dahil canım arkadaşımdan değil leb demeden anlıyoruz birbirimizi o benim ruh ikizim duy sesimi sibelim dua edin kızlar çok hasta şimdi böbreklerinden rahatsızdı hep taş düşürüyordu bu seferde iltihaplanmış oruçlu olduğu için böbrek çalışmamış kana ve vucuda dağıtmış iltihabı canı çok yanıyor canımın.....

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
benimde öyle hem çocukluk arkadaşım sırdaşım olmazsa olmazım herkesten darbe yedim annem babamda dahil canım arkadaşımdan değil leb demeden anlıyoruz birbirimizi o benim ruh ikizim duy sesimi sibelim dua edin kızlar çok hasta şimdi böbreklerinden rahatsızdı hep taş düşürüyordu bu seferde iltihaplanmış oruçlu olduğu için böbrek çalışmamış kana ve vucuda dağıtmış iltihabı canı çok yanıyor canımın.....

Allah acil şifalar versin inşallah

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486

Allah acil şifalar versin ablacım

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar