Sizce vejeteryanlık sonradan mı olur doğuştan mı?

nazoeren

Daimi Üye
Tepki
2.261
sonradan maalesef.ablam en açık örneği..hiç sağlıklı değil,otla besleniyor resmen!:sok

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
bence doğuştan olabilir ben kendimi bildim bileli et yemekleri yemem ama son 2 3 yıldır filan ızgara tavuk sucuk filan yiyorum ben de yarı vejeteryanım sonradan da olabilir tabi:dertli:

SILA

Daimi Üye
Tepki
3.185
bence sonradan oluşur çocuğu küçüklükten neye alıştırırsan öyle kalır :panter::panter::panter::panter::panter:

panter

Daimi Üye
Tepki
9.509
bence de sonradan olusuyo wejeterysn deyınce aklıma ılk ısım sertab erener gelıyo o sut we turewlerını bıle yemıyordu
gecen gun ızledım texasa konsere gıtmıs we ett yemeye baslamıs sımdı ck sewıyorum dedı dmekkı sonradan oluyo:kahve:

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
ben küçükken bile etli şeyleri yemezmişim babam zorla ağzıma sokarmış ağlarmışım yutmazmışım ağzımda tutarmışım sonra da atarmışım valla:)

acigul

Daimi Üye
Tepki
650
ben küçükken yiyormuşum.. kurban bayramında amcam inek kesilirken göstermiş yediğiniz et bumu demiş birdaha yememişim.. ama tavuk ve yumurta kokusuna karşı çok hassasım 10 yıldır yumurtayı kahvaltıda falan(pastalar hariç)yemem. etide çok pişmiş olacak.yemekte kesinlikle yemem.. tavukta ocaktan iner inmez yiycem az bekleyince kokuyo yiyemiyorum.. kaynımın kızıda bayramda kesilirken gördü şimdi oda yemiyor... bende yarı vejeteryanım.. bence vejeteryanlık sonradan... aklın ermeye başlayınca yemek ayırt ediyosun öncesinde olmuyo

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.274
Ben et ve et ürünlerini çok severim.

Kesin olmamakla beraber sonradan olabilir diye düşünüyorum.

Çocukken sevmediğimiz yemediğimiz şeyleri büyüynce sevebiliyoruz,bir de pişiriliş tarzıyla da alakalı bence:eek:

aysegul

Aktif Üye
Tepki
119
bencede sonradan ben vejeteryan degilim ama kirmizi et kurban eti filan kesinlikle yemek sadece balik bazen tavuk ama döneri yiyorum :)

flamingo

Daimi Üye
Tepki
6.627
sonradan olur vejeteryanlık hiç iyi değil insan vücudunun et yemeyede ihtiyacı var..alzheimer ın nedenlerinden biride et yememe

R

Rosie

Misafir
fikrim yok.bir de tavuk,salam yiyip vejeteryanım filan diyorlar ya çok gülüyorum :deli::hihi: ama sonradan olabilir sanırsam

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.922
Sonradan olan birşey diye düşünüyorum :tskler:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar