Sizden yaşça küçük biriyle aşk yaşar mısınız?

tatlıpozan

Daimi Üye
Tepki
3.215
Aşk bu belli olmaz.
Benim için zor ama hiçbir zaman asla demem."Olmaz olmaz deme olmaz olmaz "demiş bir filazof.O aşkın yaşı yok.

Es_se

Daimi Üye
Tepki
22.496
benden yasça enaz 6 7 yas buyuk olmuyanı kucuklugumden berı kucuk goruyordum yassa kucuk bence olmaz

-sumeyye

Daimi Üye
Tepki
4.990
bende yaşamam yaşayanada sayğı duyarım kesinlike kınamam neyin nezaman insanın başına geleceği belli olmaz

kSo

Daimi Üye
Tepki
5.908
benimle eşim arasında yaklaşık 2 yaş var ve aramızda delice aşk sonuçta o benden küçük olsun ben memnunum ama uçurum bir yaş farkınada da kadında da erkektede karşıyım:protesto:

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Aşk bu belli olmaz; ama yapamazdım sanıyorum. Erkekler geç olgunlaşırlar. Bu yüzden erkeğin büyük olması gerek bence:hhhhhh:

Madmazel

Daimi Üye
Tepki
2.700
asla hayir diyerim ama bu as bi kere bilmiyosun nerden gelir nere gider.Ama ben her zaman sevdiyim kisinin benden bi kac yas boyuk olmasini istiyodum .Allahim isde oyle nasib etdi,esim benden 7 yas boyuk:biyik:

AYPARÇASI

Daimi Üye
Tepki
254
Günaydın arkadaşlar.Ben 34 yaşındayım eşim 29 yaşında.Büyük bir aşkla birbirimizi sevdik.Okadar çok problemle karşılaştık ki hepsi yaş faktörünü geride bıraktı.Şimdi evliyiz Martta inşallah 2nci yılımızı dolduracağız.İkimizde mühendisiz ve aynı kurumda çalışıyoruz .Hatta şu anda karşı masada bilgisayar başında.Bir kere erkeğin kafa yaşından çok akıl yaşı önemli yani olgunluk derecesi.Benim eşim o kadar olgun bir yapıdaki benim hareketlerim çoğu zaman onunkinin yanında çocuksu kalıyor.Bir de bayan biraz çocuk ruhlu olursa denge çok güzel kuruluyor.Bu arada aklımın ucundan geçmezdi benden yaşça küçük biriyle evleneceğim.

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
Günaydın arkadaşlar.Ben 34 yaşındayım eşim 29 yaşında.Büyük bir aşkla birbirimizi sevdik.Okadar çok problemle karşılaştık ki hepsi yaş faktörünü geride bıraktı.Şimdi evliyiz Martta inşallah 2nci yılımızı dolduracağız.İkimizde mühendisiz ve aynı kurumda çalışıyoruz .Hatta şu anda karşı masada bilgisayar başında.Bir kere erkeğin kafa yaşından çok akıl yaşı önemli yani olgunluk derecesi.Benim eşim o kadar olgun bir yapıdaki benim hareketlerim çoğu zaman onunkinin yanında çocuksu kalıyor.Bir de bayan biraz çocuk ruhlu olursa denge çok güzel kuruluyor.Bu arada aklımın ucundan geçmezdi benden yaşça küçük biriyle evleneceğim.

gerçekten tebrik ederim erkek büyük olmalı tezini çürütmüş oldun:)) önemli olan kafa yapısı tabi bide tecih eşinle sana mutluluklar dilerim

divinity

Daimi Üye
Tepki
1.137
ben istemezdim
eşimin benden en az 5 yaş büyük olmasını isterdim ve öylede oldu

nurci

Daimi Üye
Tepki
516
Bende erkeğin bir kaç yaş büyük olmasından yanaydım ama eşimden ay olarak büyüğüm. Çok fazla yaş farkına karşıyım, ben yaşamak istemezdim ama yaşayanlara sözüm yok. Başkalarına zararı dokunmadığı sürece herkes istediği gibi yaşayabilir bence.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar