Evet biliyorsunuz yeni doğum yaptım.
Doğum yapalı daha bugün yeni 7. Gün oluyor.
ilk cuma günü hastaneden taburcu oldum.
Eve yerleştik.
Kayınvalidegil biraz oturup dinlenmek istediler . ( daha önce demiştim aynı bina daireler ayrı)
bizde çay yaptık . Biraz etraf topladık.
ilk gün siz yorulmayın ben yemek yapıp indiricem dedi . Tamam dedik .
Akşam oldu görümcem onlar geldiler beraber yemek yedik .
Çaylar içildi .
İlk akşam normal geçti.
ikinci gün cumartesi günü biz hazır yemek yaptırcaz diye bilgisi geldi . Bide altın hediye takacaklarmış.
Tamam dedim tşk ettim.. O gün umutun ismi hoca tarafından kulağına okundu. Benim babam da geldi . Yine o akşam iyi geçmişti
bu defa pazar günü görümceyle beraber geldiler görümce altın takacakmış .
Tamam dedik.
çay pasta ikram oldu. Onlara göre bebeğin yüzü sarıymış bize pek öyle gelmedi. Doktora da götürdük sarılık testi verdik. sarılık çıkmadı.
İşte klasik bebek konularından açılıyor.
diğer hafta içi günlerde geldiler.
Annemle kayınvalide tartıştı. annemde bunaldı. Bana göre en kısa 15 20 dakika yada en fazla 1 saat olmalı bu ziyaretler
Sizce ??
Doğum yapalı daha bugün yeni 7. Gün oluyor.
ilk cuma günü hastaneden taburcu oldum.
Eve yerleştik.
Kayınvalidegil biraz oturup dinlenmek istediler . ( daha önce demiştim aynı bina daireler ayrı)
bizde çay yaptık . Biraz etraf topladık.
ilk gün siz yorulmayın ben yemek yapıp indiricem dedi . Tamam dedik .
Akşam oldu görümcem onlar geldiler beraber yemek yedik .
Çaylar içildi .
İlk akşam normal geçti.
ikinci gün cumartesi günü biz hazır yemek yaptırcaz diye bilgisi geldi . Bide altın hediye takacaklarmış.
Tamam dedim tşk ettim.. O gün umutun ismi hoca tarafından kulağına okundu. Benim babam da geldi . Yine o akşam iyi geçmişti
bu defa pazar günü görümceyle beraber geldiler görümce altın takacakmış .
Tamam dedik.
çay pasta ikram oldu. Onlara göre bebeğin yüzü sarıymış bize pek öyle gelmedi. Doktora da götürdük sarılık testi verdik. sarılık çıkmadı.
İşte klasik bebek konularından açılıyor.
diğer hafta içi günlerde geldiler.
Annemle kayınvalide tartıştı. annemde bunaldı. Bana göre en kısa 15 20 dakika yada en fazla 1 saat olmalı bu ziyaretler
Sizce ??