Sizi taklit edenlere kızar mısınız?

başakk

Daimi Üye
Tepki
671
hiç takama kafaya benim yaptıklarımı yapabilyor ola bilir alabiliyor olabilir beni kıskanıp bana benzemeye çalışıyor olabilir ama asla ben olamaz :sigara:

BıCıR_kıS

Daimi Üye
Tepki
1.281
kişiye göre değişir sevdiğim bir arkadaşım olsa kızmam ama beni sevmediğini bildiğim bir insan yaparsa pişman ederim:gul:

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Annemin bir komşusu var, annemde ne görürse gider alır. Bir de her yere beraber gittiklerinden annemle pişti olurlar:gul:

En sonunda annem söylemedi nereden aldıklarını.Azcuk kuduruyor ama bence bu bir çekememezlik gibi geliyor.

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
sevmediğim bi insansa çok sinir olurum ama bişey yapamam lisedeyken bi kız vardı alt sınıflardan ne alsam ertesi gün üzerindeydi sinir oluyorum bigün derste ispirtolu kalemlerle tırnaklarımı boyadım sıkıntıdan cadı gibi oldum tenefüste yıkadım biş dahaki tenefüs bi baktım bu kız da yapmış aynı şeyi tabi ben şok:))) sevdiğim insanlara dinir olmam ama sonuçta beyeniyor zevkimi die düşünürüm ama pişti olmamak kaydıyla:))

SILA

Daimi Üye
Tepki
3.185
benim giydiğim şeyin aynısın başkasının üstünde gördüğüm zaman okıyafeti bir daha giymem bu huyumu hiç sevmiyorummmmmmmm:dusun::dusun::dusun:-hmm-hmm-hmm-hmm

H

Hera

Misafir
ne alsam aynısından gidip alan parfümümü ayakkabıyı şunu bunu hemen giden alan vardı benim hayatımda şimdi yok çıkarttım hepsinide öyle olanların çok ta rahatladım

HATUNKİŞİ

Aktif Üye
Tepki
169
kızarım... ama bir özelliğimi uygulamaya çalışırsa sevinirim demekki güzel bişeyler var derim ama dalga geçmek amaçlı ise kızarım ama söylemem ağlar zırlar içime kapanırım:uzgun:

Tepki
34
Bir ard niyet olduğunu düşünmem güle güle giymesini söylerim .Ama uzun bir müddet o kıyafeti giymem :uzgun:Sırf bu yüzden çok nadir modayı takip ederim .Yani bir curcuna halinde yoldaki bütün insanlarda aynı kıyafeti görmekten nefret ettiğim için .Yeni sezon alışverişi yapmam yada yaparsam kendimce değişiklier yapar öyle giyerim o kıyafeti

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
öyle biri var zaten:kptmya:
kizmiyorum ama sonucta orijinali benim:hulya:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar