Sizin fikrinize ihtiyacım var

yeşil

Daimi Üye
Tepki
903
slm arkadaşlar ben bir sorunumu sizinle paylaşmak istıyorum nerden başlıcamı bılmıyorum arkadaşlar ben cok çabuk sıkılan bir kişiliğim var herşeyden çabuk sıkılırım mesela kıtap okurken ikinci sayfadan bırakırım uzun konuları okuyamam hemen darlanırım elbıselerımden cabuk sıkılırım bıryıldan fazla gıyemem bıkarım bu bende hastalık oldu bu konudanda eşim benden cok şikayetçi napmalıyım canlarım bana yazın -yardim

peri_kizi

Daimi Üye
Tepki
292
cnm benim iyi bari esinden sikilmiyorsun :) saka yaptim umarim saka kaldirabilen bi kisisindir :)
cnm ilginc gercekten, demekki herseyden hevesin cabuk geciyor... bak su konuda sana katiliyorum, oldukca uzun yazilari bende hevesli bi sekilde okuyamam, eger surukleyici ise is degisir tabii...icerigine de bagli biraz... ama kiyafetlerinden sikilman daha ilginc geldi bana, belkide olabilir, yapi meselesidir bu ... psikologa git bence, altinda baska sebepler yatiyor olabilir... opuyorum seni... cokta takma kafana beee, bisi yok sende :)

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.858
Dikkat eksikliği yada başka birşey olabilir günlük yaşamınızı etkileyecek boyuttaysa yardım almakta yarar var belkide çok basitçe hallolabilecek birşeydir...

*Hülya*

Daimi Üye
Tepki
6.519
yeşil konuyu açalı 2 seneyi geçmiş
sanırm sen sitedende sıkıldın ve gittin:huhuu:
nerelerdesin sen:acep:

H

Hera

Misafir
Konsantrasyon eksikliğin var sanırım benim gibi ama kelin ilacı olsa başına sürermiş -rgulu

Sıkılmak normal dir insanın doğası gereğidir fakat bununla baş edebilmek te insanın kendi için de kendimizi telkin edip söz geçirebileriz bunu söylüyorum çünkü aynı durum bende var :ajan: mesela çok uzun süre aynı yerde oturamam arada sırada yapmam gereken şeyler vardır beni rahatlatan onları yaparım eşimde bilir zaten tüm bunları nerede ne zaman nasıl sıkılacağımı tahmin eder abartmadıkça bence mesele yok :orgu:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar