Malzemeler:
- 1 büyük kuru soğan
- 2 su bardağı ayran
- 2 su bardağı un
- 1 çorba kaşığından biraz az tuz
- Karabiber
- Yarım çay kaşığı kırmızı biber
- Kızartmak için yağ
Soğanı çok ince şekilde doğrayın. Dilimleri birbirinden ayırarak, bir borcama koyun.
Üzerine tüm soğan dilimlerini ıslatacak şekilde ayranı ekleyin ve en az 1 saat dinlenmeye bırakın.
Un, tuz ve diğer baharatları karıştırın. Soğan dilimlerini ayrandan çıkartıp, unlu karışıma bulayın.
İyice kızdırdığınız yağda, kızartın. Fazla yağını almak için mutfak havlusunun üzerine koyabilirsiniz.
- 1 büyük kuru soğan
- 2 su bardağı ayran
- 2 su bardağı un
- 1 çorba kaşığından biraz az tuz
- Karabiber
- Yarım çay kaşığı kırmızı biber
- Kızartmak için yağ
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Soğanı çok ince şekilde doğrayın. Dilimleri birbirinden ayırarak, bir borcama koyun.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Üzerine tüm soğan dilimlerini ıslatacak şekilde ayranı ekleyin ve en az 1 saat dinlenmeye bırakın.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Un, tuz ve diğer baharatları karıştırın. Soğan dilimlerini ayrandan çıkartıp, unlu karışıma bulayın.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
İyice kızdırdığınız yağda, kızartın. Fazla yağını almak için mutfak havlusunun üzerine koyabilirsiniz.