Şoke eden tecavüz olayı

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
Şoke eden tecavüz olayı

16 yaşındaki sevgilisine tecavüz ettiğini öne sürdüğü babasını öldürdü

549532_detay.jpg

Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde M.A. (30), imam nikahlı yaşadığı 16 yaşındaki kıza tecavüz ettiğini öne sürdüğü babası Hasan A.'yı (58) tabancayla vurarak öldürdü.

Adapazarı 32 Evler Mahallesi'nde yaşayan M.A. (30), 4 ay önce B.K.'yı (16) kaçırarak nikahsız yaşamaya başladı. İddiaya göre, M.A.'nın babası Hasan A. (58), gelini B.K.'yı tehdit ederek defalarca tecavüz etti. Kayınpederinin tecavüzüne uğradığını ileri süren B.K.'nın durumu anlatması üzerine çılgına dönen M.A., evinde babasına kurşun yağdırdı. Hasan A. vücudunun çeşitli yerlerine isabet eden kurşunlar sonucu olay yerinde öldü.

Olay sonrası kaçan M.A., cinayette kullandığı tabancayla birlikte polis tarafından yakalandı. Oğlu tarafından öldürülen Hasan A'nın cesedi, cumhuriyet savcısının yaptığı incelemenin ardından İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Katil zanlısı M.A. ise emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
yanlış yanlışı dpğuruyo işte 30 yaşında insan 16 yaşındaki kızı kaçırıp nikahsız yaşıyo üstüne kız tecavüze uğruyo...üstüne de bi cinayet......Allah kıza yardım etsin

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
allah kahretsin:alsana:
yuhhh ohaa diyorum :alsana:
aynı şehirde oldugum içimde yerin dibine girip girip çıkıyorum:ates:

seninle ne alakası var panterim malesef her yerde oluyor böyle şeyelr....düşünsenize bunlar sadece buzdağının görünen yüzü görünmeyen yüzünde neler olduğunu düşünmek bile istemiyorum

SILA

Daimi Üye
Tepki
3.185
yazık kıza ya onun psikolojisi nolacak ömür boyu o psikolojiyle yaşayacak allahım kötü insanlarla karşılaştırmasın hiç kimseyi öyle insanlardan çocuklarımızıda korusun:sok:sok:sok:sok

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
:sok:sok:sok:sokSözün bittiği yerdeyim Allahım negünlere kaldık yarabbim yaa yazık kıza e be adam 30 yaşındasın kızın günahına niye giriyosun birde imam olucaksın yazıklar olsun ya bu gibi insanlar yüzünden insanın din adamlarına inancı iyiden iyiye sarsılıyo böyle ş........lerin yüzünden:alsana::alsana::alsana:

sunay

Daimi Üye
Tepki
2.121
:sok:sok:sok:sokSözün bittiği yerdeyim Allahım negünlere kaldık yarabbim yaa yazık kıza e be adam 30 yaşındasın kızın günahına niye giriyosun birde imam olucaksın yazıklar olsun ya bu gibi insanlar yüzünden insanın din adamlarına inancı iyiden iyiye sarsılıyo böyle ş........lerin yüzünden:alsana::alsana::alsana:

neee imammıymış ben onu kaçırmışım alla alla ya :dertli::dertli:

acigul

Daimi Üye
Tepki
650
30 yaşındaki adam salakta bu kızda hiçmi suç yok. Allahım kınamıyorum benimde kızım var ama ne halt yemeye kaçtın 30 yaşındaki adama:sinir::sinir::sinir:... şimdiki kızları anlamak çok zor koca diye ölüyorlar (istisnalr hariç) ve hiçte yaş küçüklüğüyle falan ilgisi yok her bir şeye akılları eriyor. Allah çocuklarımıza akıl fikir versin devir iyice pislik yoluna doğru gidiyor..:alsana::alsana::alsana:

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
30 yaşındaki adam salakta bu kızda hiçmi suç yok. Allahım kınamıyorum benimde kızım var ama ne halt yemeye kaçtın 30 yaşındaki adama:sinir::sinir::sinir:... şimdiki kızları anlamak çok zor koca diye ölüyorlar (istisnalr hariç) ve hiçte yaş küçüklüğüyle falan ilgisi yok her bir şeye akılları eriyor. Allah çocuklarımıza akıl fikir versin devir iyice pislik yoluna doğru gidiyor..:alsana::alsana::alsana:

ya tam saflık zamanı adam buna demiştir çok mutlu olucaz seni hiç üzmicem iki dakkada kızın gözünü boyamıştır....kızda da suç var tabiki yani ama bence kızın ailesinde de suç var insan kızı kimlerle görüşüyo neler yapıyo takip etmeli....tvlerde duyuyoruz kızı bilmem kaç aylık hamile bunu bile farkedemeyen aileler var:alsana:

acigul

Daimi Üye
Tepki
650
ya tam saflık zamanı adam buna demiştir çok mutlu olucaz seni hiç üzmicem iki dakkada kızın gözünü boyamıştır....kızda da suç var tabiki yani ama bence kızın ailesinde de suç var insan kızı kimlerle görüşüyo neler yapıyo takip etmeli....tvlerde duyuyoruz kızı bilmem kaç aylık hamile bunu bile farkedemeyen aileler var:alsana:

saflık değil canım. sen 16 yaşındayken yaparmıydın bunu... biz o yaştayken herşeyin farkındaydık.. ailesi takip etmediyse onlardada var hata tabiki ama baş edebiliyorlarmıydı oda muamma tabi. kaçıran tam salak ona ne dense hak zaten.. Allah akıl fikir versin hidayet versin gerçekten evlat yetiştirmek çok zor bu zamanda

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
doğru canım valla çok zor çocuk yetiştirmek küçüklükten sağlam tememllerini oluşturacaksın ki kimse değiştiremesin doğruyu yanlışı ayırdedebilsin.....ben o yaşlardayken böyle bişey yapmaya asla cesaret edemezdim tabi az çok ana kuzusuyduk biz:)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar