Son Dakika Haberi (Diyarbakırda 13 şehit)

ebrulii

Daimi Üye
Tepki
3.710
Silvan ilçesi Bayramsaşı beldesinde güvenlik güçleri ile teröristler arasında çıkan çatışmada 13 asker şehit oldu.

Diyarbakır'da güvenlik kuvvetleri ile bir grup terörist arasında çıkan çatışmada ilk belirlemelere göre 3'ü uzman erbaş 13 asker şehit olurken 7 asker yaralandı, bölgede çatışmanın devam ettiği belirtildi.

Diyarbakır Valisi Mustafa Toprak, çatışma devam ettiği için bölgeden gelen bilgilerin sağlıklı olmadığını söyledi.

Diyarbakır'ın Silvan ilçesi Dolapdere köyü kırsalı ile Kulp ilçesi Tüplü köyü kırsalında arama tarama faaliyeti yapan güvenlik kuvvetlerinin bir grup PKK terör örgütü mensubu ile karşılaştığını belirten Vali Mustafa Toprak, güvenlik kuvvetlerinin 'Teslim ol' çağrılarına ateşle karşılık verilmesiyle çatışma başladığını söyledi.

Vali Toprak, "Bölgede çatışma devam ettiği için net bir şey söylemek mümkün değil. Çatışma sonrasında bize gelen bilgileri paylaşacağız" dedi.

Çatışma bölgesine sevk edilen güvenlik kuvvetlerinin teröristlerin kaçış güzergahlarını tuttuğu ve zaman zaman sıcak temasın devam ettiği bildirildi.

alıntı.

R

Rosie

Misafir
asker çocuguyum ve bazılarının askerlere torpilli olarak baktıgı bu ülkede onlara bu haberleri okutmak lazım..vatani görev için köylerde ufak bir bakkalı bile olmayan yerlerde okudugum ve zor şartlar altında yetiştiğim halde ben bile tuhaf hissediyorum böyle haberler geldikçe adil gelmiyor bana bir kısmın oturup bir kısmın çatışması :uzgun: Allah mekanlarını cennet etsin inşallah..ailelerine sabır ve başsağlıgı diliyorum.

OP
ebrulii

ebrulii

Daimi Üye
Tepki
3.710
çok haklısın canım benim ama asker çocuğu olduğun için çok gururlu olmalısın bu çok güzel birsey inan ben ağlıyorum suan rabbim ailelerine sabır versin mekanları cennet olsun çok kötü çookk :uzgun:

R

Rosie

Misafir
tabi ki çok gurur duyuyorum ama bu zamanda bilemiyorum hakettikleri değer verilmiyor torpilli bilmem ne deniyor.yok orduevleri ucuzmuş bilmem ne.onların aileleri büyük şehirlerde yasarken benim babam dağda karlar içinde yatıyordu.gücü olan gider iyi bir yere gariban 21 yasında genç oğlan da böyle çatışmalara..bazıları hiç gitmez iş cevirip hiç adil gelmiyor bana hiç..böyle haberleri okuyunca da deliriyorum.amin canım aminn

Eileithhyia

Daimi Üye
Tepki
523
Allah rahmet eylesin ve de yakınlarına sabır versin. Askerliği yan gelip yatmakla karıştıran zihniyet de bir kere oğlunu gönderse de anlasa askerliğin nasıl bir şey olduğunu... Umarım tez zamanda sonu gelir bu terör olaylarının. Ve daha fazla gözü yaşlı insan kalmaz gidenlerin arkasında...

maviboncuk

Daimi Üye
Tepki
16.859
Allah sabır versin bitsin artık bu terör yeter artık gencecik fidanların ölmesi :sim3::sim3::sim3:

başımız sağolsun...
Allah rahmet eylesin ve de yakınlarına sabır versin.
:uzgun::uzgun::uzgun::uzgun:mekanlarını cennet olsun

Kardelen27

Daimi Üye
Tepki
3.758
8571.jpg

BAŞIMIZ SAĞOLSUN ŞEHİTLERİMİZ NUR İÇİNDE YATSIN İNŞALLAH:uzgun::mendil::mendil::bayrak::bayrak:

tobe

Genel Yönetici
Genel Yönetici
Tepki
3.766
Allah bütün şehitlerimizin ailesine sabır versin..
Başları sağ olsun..
robyn sana katılıyorum canım...
Son derece haklısın...
Şu mübarek günde bitsin şu terör yarabbim sen yardımcımız ol...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar