Son Zamanlarda Vakit Ayiramadiginiz Bir Ugrasiniz Varmi?

elis

Daimi Üye
Tepki
4.883
var olmazmi,nakis yapmak,orgu ormek,kendimle ilgilenmek,cocuklari ucledikten sonra bunlara vakit kalmadi,ama en onemlisi uyuyamiyomya o koyyo bana:uyku:ama yavas yavas yoluna gircek hepsi,leylam biraz daha buyusun once:ninni:

Tepki
37
dantel ve orgu ormek ve bahcemdeki ciceklerimle ektigimiz sebzelerimle ilgilenemiyorum.:dertli::dertli:
5 ay once gecirdigim trafik kazasi sonucu belimden rahatsizlandim ve uzun sureli oturmak,ayakta durmak,egilmek vs. belimin agrisini arttiriyor bu yuzden genelde uzaniyorum ve yapmaktan zevk aldigim seyleri yapmaktan da mahrum kaliyorum :dertli::dertli:

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
dantel ve orgu ormek ve bahcemdeki ciceklerimle ektigimiz sebzelerimle ilgilenemiyorum.:dertli::dertli:
5 ay once gecirdigim trafik kazasi sonucu belimden rahatsizlandim ve uzun sureli oturmak,ayakta durmak,egilmek vs. belimin agrisini arttiriyor bu yuzden genelde uzaniyorum ve yapmaktan zevk aldigim seyleri yapmaktan da mahrum kaliyorum :dertli::dertli:

çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda düzelirsin

niha55

Daimi Üye
Tepki
1.156
Örgü örerdim epeydir öremiyorum fırsattan ziyade kafan kaldırmıyo daha.

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.922
Takı yapmayı ve elbise çizmeyi bıraktım tekrar başlamak için ilham gelmesini bekliyorum :hihi:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar