incitanemtuana
Daimi Üye
Malzemeler :
büyük bir tencereye 8-10 su bardağı suyu, zeytinyağını, defne yapraklarını ve az suyla ezilmiş salçayı koyun. su kaynarken, bütün sebzeleri doğrayın ve tencereye koyun. kısık ateşte sebzelerin yumuşamasını bekleyin. sebzelerin pişmesine yakın şehriyeyi, tuzu ve karabiberi koyun. 10 dk. sonra ateşten alıp maydanozlarla süsleyin.
Afiyet Olsun.
ALINTI
- 2 yarım halka halinde doğranmış soğan,
- 2 kuşbaşı doğranmış patates,
- 3 diş sarımsak,
- 1 tatlı kaşığı biber salçası,
- 1/4 su bardağı tel şehriye,
- 2 çorba kaşığı doğranmış maydanoz,
- 1 havuç,
- 2 doğranmış kırmızı biber,
- 1 doğranmış çarliston biber,
- 2-3 tutam kuru defne yaprağı,
- 2 çorba kaşığı zeytinyağı,
- su,
- tuz,
- öğütülmüş karabiber
büyük bir tencereye 8-10 su bardağı suyu, zeytinyağını, defne yapraklarını ve az suyla ezilmiş salçayı koyun. su kaynarken, bütün sebzeleri doğrayın ve tencereye koyun. kısık ateşte sebzelerin yumuşamasını bekleyin. sebzelerin pişmesine yakın şehriyeyi, tuzu ve karabiberi koyun. 10 dk. sonra ateşten alıp maydanozlarla süsleyin.
Afiyet Olsun.
ALINTI