Sorumsuz aileler

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
Ebeveynlerin çocuklarına şefkat, sevgi ve sahiplenme duygularıyla davranması gerektiği ve pek çoğunun da böyle davrandığı söylenebilir. Ancak bu fotoğraflardaki ebeveynlerin çocuklarına yaptıklarını görünce fikriniz değişecek...

elis

Daimi Üye
Tepki
4.883
ilknurum son fotografta bebegin ustune yastikkoymusta biberonu vermis ya cocuga,,

gecen esim arkadasina gitti,2 aylik bebegi var,arkadasinin esi bu sekilde bebegi yediriyomus,esim,ne yapiyosun,ya bogulursa demesine kalmadan,ben hep oyle yediriyorumki demis,bi tavirla,,,

bende sasirmistim,,,var boyle insanlar evlat,evlat diye kendilerini yirtarlar,oluncada boyle yaparlar,,,ALLAH akil fikir versin,,,

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
hep öyle mi yediriyomuş aptal ya çocuğa bişey olursa ne olacak iki dk biberonu adam gibi tutsa zaman kaybı mı olacak ne kadar sorumsuz insanlar var resimlere bakarken ben ürperdim valla:mendil:

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Allah'ım duy sesimi, ya böyle insanlara neden çocuk verirsin dünyada o kadar evlat hasretiyle yanıp tutuşan varken. Yazık bu çocuklara... Ama şuna çok güldüm:) Gözleri açılmış kızları görünce

147773-en-korkunc-ebeveynler--10.jpg

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.274
Tüylerim diken diken oldu ya o ebeveynleri elime verseler bi kaşık suda boğarım heralde hepsine ço kkızdım ama özellikle yılanla olanlarnasıl ,insan bunlar ya-kizgin

elis

Daimi Üye
Tepki
4.883
hep öyle mi yediriyomuş aptal ya çocuğa bişey olursa ne olacak iki dk biberonu adam gibi tutsa zaman kaybı mı olacak ne kadar sorumsuz insanlar var resimlere bakarken ben ürperdim valla:mendil:

bende oyle dedim esime,alsin kucagina doya doya yedirsin bidaha ne zaman bulacak bu gunleri,,tadini cikarsin,ne var,kokusunu icine ceke ceke,,,ama iste,bisede diyemezsinki,sanane benim cocugum ne karisiyonda diyebilir,,,,

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
aynen elis zaten böyle sorumsuz insanlar yaptığının yanlış olduğunu kabullenmez ki...

elis

Daimi Üye
Tepki
4.883
aynen elis zaten böyle sorumsuz insanlar yaptığının yanlış olduğunu kabullenmez ki...

tabiki,ben en iyisini yapiyorum edasinda zaten kadin,bide bana ders vermeye kalkiyo,dinliyorum sadece bise demeden,,,
daha neler neler,,,cocugu kac kez hastanede yatti,birrakir hastanede gelir eve,,,benim icim sizliyo,,,ne demeliki boylelerine,,,

elis

Daimi Üye
Tepki
4.883
OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
çok saçma ya Türkiye de henüz yok zaten olsa da herkes tepki gösterir köpek mi gezdiriyosun çocuk mu....-kizgin

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar